Pokoli futam

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (11)
Vannak sztárok, akiket egy szerep képes egy teljes életre beskatulyázni. Paul Walker is közéjük tartozik. Bár a Halálos iramban harmadik részénél ő is faképnél hagyta a szériát, hogy új kihívásokat keressen, miután elmaradtak a várt sikerek…
…boldogan táncolt vissza még pár epizód erejéig. És amikor akad egy kis szabadideje két Halálos iramban-mozi között: hát akkor is kormány mögé ül, hogy egy másik autós akciófilmet forgasson. 
 
A Pokoli futamban emberünk véletlenül rossz bérelt autóba száll be Johannesburgban, így aztán belekeveredik egy szövevényes bűnügybe, bónuszként pedig keresztülszáguld a fél városon. Sajnos a krimivonal nem több egy ezerszer látott tucatsztorinál, és az akciójelenetek is gyengécskék, de a sűrű johannesburgi atmoszféra és a vagány filmzenék azért elviszik a hátukon a filmet. 
 
Ínyenceknek akad itt egy kis hitchcocki utalás is „az ártatlan ember bajba kerül, de ahhoz, hogy kikecmeregjen belőle, nem csak magát kell mentenie, hanem az ügyet is meg kell oldania” vonalból, a film főgonoszát pedig A fülkéhez (ami hitchcocki ötletből készült…) hasonlóan csak egy telefonon keresztül hallott hang szolgáltatja, akinek a megjelenésére egészen a játékidő végéig várnunk kell. Sajnos érezhető, hogy az alkotóknak nem jutott túl sok pénze az akciójelenetekre, ezért ezt sztorival próbálták kompenzálni, de ehhez nem ártott volna ügyesebb forgatókönyvírókat szerződtetni. 
Tulu
2013.04.15
|
Vehicle 19
amerikai thriller, 82 perc, 2013
Egy férfinak egy kölcsönzött autóval sikerül belekeverednie egy korrupt zsarus balhé közepébe.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2013. április 18.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.