A nagy nap

olvasói
5/10 (38)
Úgy fest, hogy Robert De Niro az Apádra ütök-trilógia után sem unt még bele a nagycsaládos komédiázásba, ráadásul ezúttal annyi sztárral vette körbe magát, hogy, ha kedve van, nyugodtan hátradőlhet malmozni, azt se venné észre senki.
Új mozija, A nagy nap egy klasszikus félreértések vígjátéka. A Griffin család nagy eseményre készül, ugyanis az egyik fiú, Alejandro házasodni fog, csakhogy a lány konzervatív anyukája borzasztó vallásos, és az ő szemében a válás szentségtörés, ezért az elvált fater újra házhoz hívatja exfeleségét (Diane Keaton), hogy pár napig eljátsszák a boldog párocskát, csakhogy mindez nincs igazán ínyére a jelenlegi asszonynak (Susan Sarandon). Az alapötlet persze elég erőltetett (Ki a fene csinálna ilyet?), de ha ezen túllépünk, még az is lehet, hogy kellemes másfél órában lesz részünk. 
 
Ha pedig mégsem sikerülne, a fentieken kívül még mindig ott van Katherine Heigl, Amanda Seyfried és Robin Williams is látnivalónak, úgyhogy az egy percre eső sztárok aránya garantáltan kiakaszt majd bármilyen sztármérő eszközt. Jó hollywoodi hagyományok szerint természetesen egy francia film remake-jéről van szó, és mivel a 2006-os Az öcsém esküvője nem vált komédiaklasszikussá, igazából nem kell attól félnünk, hogy bármit el lehetne rajta szúrni, és a kritikusok sem fogják nagy vehemenciával mondogatni, hogy az amerikaiak megint meggyaláztak egy európai filmet. A nagy nap maximum javítani tud. 
Tulu
2013.04.26
|
The Big Wedding
amerikai vígjáték, 90 perc, 2013
Gyermekük esküvője kedvéért egy rég elvált pár kénytelen eljátszani, hogy még mindig boldog házasok, csakhogy ezzel óriási kalamajkát okoznak.
Rendező:

Justin Zackham

Színész:

Robert De Niro
(Don)

Susan Sarandon
(Bebe)

Katherine Heigl
(Lyla)

Amanda Seyfried
(Missy)

Robin Williams
(Moinighan atya)

Diane Keaton
(Ellie)

Topher Grace
(Jared)

Ben Barnes
(Alejandro)

Kyle Bornheimer
(Andrew)

Forgalmazza: Pro Video
Bemutató: 2013. május 2.
(12 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:30
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:55
Amra és a második házasság
szaúd-arábiai vígjáték, 2018
19:00
A hazafi
amerikai akciófilm, 1998
19:05
Ház az utca végén
amerikai horror, 2012
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.