Kick-Ass 2.

est.hu:
8/10
|
olvasói
5/10 (25)
Volt pár éve egy Ha/Ver című mozi, ami ugyan világszerte nagy sikernek örvendett, ám nálunk nem sok vizet zavart, lévén a szuperhőskultusz akkoriban felénk még nem volt csúcsra járatva. Mivel az elsőt nem látták túl sokan…
…talán nem is nagy baj, hogy a béna Ha/Ver fordítást elfelejtették a folytatásban, ami így nálunk is az eredeti címen fut. 
 
Aki nem tudná, a Kick-Ass-mozik önjelölt, kicsit esetlen, szuperképességek nélküli szuperhősökről szólnak, akik maszkos igazságosztót játszanak. Persze nem mindenki születik Batmannek, így ez az életmód már az első részben áldozattal (RIP Big Daddy) jár, de még ez sem riasztja el a népet attól, hogy Frank D’Amico gengszterfőnök legyőzése után megalapítsák a Szuperhősök ligáját, ami most Kick-Ass és Hit Girl mellett új tagokkal bővül. 
 
A sokatmondó nevek (Remembering Tommy, Doctor Gravity, Battle Guy, Night Bitch…) közül most csak Csillagsáv Ezredest emelnénk ki, először azért, mert Jim Carrey (aki erőszakossága miatt utólag elhatárolódott a filmtől) játssza, másodszor pedig azért, mert van neki egy németjuhásza, amit herezacskók letépésére képzett ki. 
 
Ez a kis csapat száll szembe D’Amico megmaradt fiacskája, az előző részben még Red Mist névre hallgató srác bandájával (Toxic Mega Cunts), melyet antihősünk már The Mother Fucker (magyar fordításban Mutterbever, de ezt inkább hagyjuk) néven vezet. 
 
Ha lehet mondani, a film még az első résznél is véresebb és szabadszájúbb, viszont az eredeti képregény számos jelenetén finomítani kellett, mivel azokat már egy 18-as karika sem bírta volna el a vásznon. 
Tulu
2013.08.16
|
Kick-Ass 2
amerikai-angol akcióvígjáték, 113 perc, 2013
Kick-Ass kultusza új önjelölt szuperhősöket hív életre Csillagsáv Ezredes vezetésével, ám Mutterbever, az új szupergenya lecsap a lelkes brigádra.
rendező:

Jeff Wadlow

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2013. augusztus 22.
(9 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
19:30
Julie & Julia - Két nő, egy recept
amerikai vígjáték, 2009
20:00
A sasok szárnya
kín-hongkongi-amerikai életrajzi film, 2016
20:00
Éjszakai játék
amerikai vígjáték, 2018
20:00
Egy kutya, két bőrönd és egy nagy szerelem
német romantikus vígjáték, 2005
20:25
Kvartett - A nagy négyes
angol filmvígjáték, 2012
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.