Kick-Ass 2.

est.hu:
8/10
|
olvasói
5/10 (25)
Volt pár éve egy Ha/Ver című mozi, ami ugyan világszerte nagy sikernek örvendett, ám nálunk nem sok vizet zavart, lévén a szuperhőskultusz akkoriban felénk még nem volt csúcsra járatva. Mivel az elsőt nem látták túl sokan…
…talán nem is nagy baj, hogy a béna Ha/Ver fordítást elfelejtették a folytatásban, ami így nálunk is az eredeti címen fut. 
 
Aki nem tudná, a Kick-Ass-mozik önjelölt, kicsit esetlen, szuperképességek nélküli szuperhősökről szólnak, akik maszkos igazságosztót játszanak. Persze nem mindenki születik Batmannek, így ez az életmód már az első részben áldozattal (RIP Big Daddy) jár, de még ez sem riasztja el a népet attól, hogy Frank D’Amico gengszterfőnök legyőzése után megalapítsák a Szuperhősök ligáját, ami most Kick-Ass és Hit Girl mellett új tagokkal bővül. 
 
A sokatmondó nevek (Remembering Tommy, Doctor Gravity, Battle Guy, Night Bitch…) közül most csak Csillagsáv Ezredest emelnénk ki, először azért, mert Jim Carrey (aki erőszakossága miatt utólag elhatárolódott a filmtől) játssza, másodszor pedig azért, mert van neki egy németjuhásza, amit herezacskók letépésére képzett ki. 
 
Ez a kis csapat száll szembe D’Amico megmaradt fiacskája, az előző részben még Red Mist névre hallgató srác bandájával (Toxic Mega Cunts), melyet antihősünk már The Mother Fucker (magyar fordításban Mutterbever, de ezt inkább hagyjuk) néven vezet. 
 
Ha lehet mondani, a film még az első résznél is véresebb és szabadszájúbb, viszont az eredeti képregény számos jelenetén finomítani kellett, mivel azokat már egy 18-as karika sem bírta volna el a vásznon. 
Tulu
2013.08.16
|
Kick-Ass 2
amerikai-angol akcióvígjáték, 113 perc, 2013
Kick-Ass kultusza új önjelölt szuperhősöket hív életre Csillagsáv Ezredes vezetésével, ám Mutterbever, az új szupergenya lecsap a lelkes brigádra.
Rendező:

Jeff Wadlow

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2013. augusztus 22.
(9 kép)


Film premierek

Tel-Avivban minden megtörténhet

belga-francia-izraeli-luxemburgi vígdráma, 100 perc, 2018

Seveled

magyar romantikus vígjáték, 95 perc, 2019

Sarkvidéki akció

amerikai-angol-dél-koreai-indiai-japán-kanadai-kínai animációs film, 90 perc, 2019

Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

kanadai animációs film, 89 perc, 2018

Léghajósok

amerikai-angol kalandfilm, 100 perc, 2019

Élősködők

dél-koreai thriller, 132 perc, 2019

Akik már nem öregszenek meg

angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2018
Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Filmek a TV-ben
23:20
Esküvő luxusutazással
amerikai vígjáték, 2015
23:20
A fogoly
kanadai krimi, 2014
23:25
Szerencsecsillag
amerikai romantikus filmdráma, 2012
23:25
Halálfutam 2.
amerikai-dél-afrikai-német akciófilm, 2010
23:40
A rettegés arénája
amerikai-német-kanadai akciófilm, 2002
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.