A végzet ereklyéi - Csontváros

olvasói
8/10 (42)
Kár kétségbe esni az Alkonyat-hömpöly végetértével, mert Bella Swan helyett máris itt van Clary Fray, aki ugyan picit teltebb, vörösebb és – legalábbis szerintünk – kevésbé megjegyezhető arcú, de ugyanúgy modern lány, aki furcsa fickókkal barátkozik!
Azt eddig is tudtuk, hogy New York furcsa hely – ha nem is sokkal furcsább, mint Kőbánya-Kispest, de most az is kiderül, hogy teli van démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, és egyéb félelmetes lényekkel – illetve a rájuk vadászó hanyagul divatos fiatalokkal. Ez némileg meglepetésként ér egy fiatal lányt, Clary Frayt (Lily Collins), aki egy klubban rituális gyilkosság szemtanúja lesz – az egyetlen, mert rajta kívül senki sem látja az ilyesmit. Szóval ez egy adottság, és Clara, akinek anyját gyorsan el is rabolják a démonok, csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, egy fiatalos, dinamikus bandához, ahol rögtön olyan fontos projektet bíznak rá, mint a világ megmentése. 
 
Van ugyanis egy karizmatikus, kiugrott Árnyvadász, bizonyos Valentine Morgenstern (Jonathan Rhys Meyers, az egyetlen igazán ismert színész a filmben) is kavarni kezd, amiből lesz nagy leszámolás, árulás, féltékenység és némi szerelem, vagyis minden, ami a tiniknek kell. Mert az is egy zseni volt, aki rájött, hogy a tizenévesek milyen masszív vásárlóerőt képviselnek, és milyen könnyű nekik az olyasmit eladni, mint mondjuk az Alkonyat-filmek – vagy A végzet ereklyéi: Csontváros.  
Vízer
2013.08.26
|
The Mortal Instruments: City of Bones
amerikai-német fantasy, 130 perc, 2013
Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát teli démonokkal, vámpírokkal és más félelmetes lényekkel.
Rendező:

Harald Zwart

Forgalmazza: Pro Video
Bemutató: 2013. augusztus 29.
(19 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.