Arthur Newman világa

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (6)
Colin Firth az egyik legszimpatikusabb férfisztár ma az angol/amerikai filmiparban, Emily Bluntnál gyönyörűbb színésznőt pedig már nagyon rég nem láthattunk. Ők ketten egy filmben. Ugyan mi baj történhetne? Sajnos sok minden.

Az Arthur Newman világa bizonyos értelemben tipikus amerikai független film. Két magányos lélek kallódásáról, majd egymásra találásáról szól, ám mindezt nem látványos külsőségek közepette, hanem intim, csendes módon. Ilyenkor rendkívül sok múlik azon, a két színész mennyire találja meg a közös hangot. Az a helyzet, hogy Colin Firth kb. annyira illik Emily Blunt mellé, mint én Katalin hercegnő oldalára. 
 
A helyzetet csak rontja, hogy a forgatókönyv szerinti motivációik is kellően sekélyesek, így sehogy se értjük meg, miért akar ez a két ember új személyazonossággal új életet kezdeni. 

Tulu
2013.09.23
|
Arthur Newman
amerikai vígjáték, 101 perc, 2013
Egy férfi története, aki eljátssza a halálát, hogy új életet kezdhessen, amiben megismerkedik egy nővel, aki szintén szeretné a múltját maga mögött tudni.
Rendező:

Dante Ariola

Forgalmazza: JIL kft.
Bemutató: 2013. szeptember 26.
(17 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.