Csókok és gólok

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (27)
A Csókok és gólok sztoriját előadó Efraín édesapja az első randevún kedvenc filmje, a Hét menyasszony hét fivérnek vetítésére vitte el az anyát. A musicalklasszikus később olyannyira kedves lett az egész családnak, hogy a sorban...
...születő fiúkat mind a címszereplő fivérekről nevezték el: Adánnak, Benjamínnak, Calebnek, Danielnek és a már említett Efraínnak (sajnos ötnél meg kellett állniuk, mert nem született több gyerekük). A bűbájos idill azonban a legfiatalabb testvér születése után nem sokkal szertefoszlik, mivel az anya elhagyja a családot. 

Ám Efraín még így is hisz az igaz szerelemben és a házasságban – oly mértékben, hogy már 10 évesen elhatározza, mielőbb feleségül veszi álmai asszonyát, Carlát. És lőn: nyolc évvel később a két fiatal boldogan áll az oltár elé. A jeles esemény épp a focivébé döntőjének napjára esik, és ezenkívül is hatalmas banzájnak ígérkezik, ahova hazatér a tékozló fiú (a doktorként két évet Afrikában töltött Caleb), családi titkok pattannak ki, az apa rosszulléte kissé megzavarja a menetrendet és ami csak lehet, összekavarodik. 
 
Daniel Sánchez Arévalo pályája igen érdekes utat járt be. A Sötétkékmajdnemfekete drámai coming of age movie-ját a Kövéren szép az élet kevert műfajú dramedyje követte. Ezután az alkotó a Laza esküvővel sajnálatos módon átment gagyiba, de a Csókok és gólokkal szerencsére ismét magára talált, és gagyisztikus helyett megint valami nívósat tett le az asztalra: az új film ha nem is olyan kiemelkedő, mint debütáló munkája, de színvonalas, igazi sírós-nevetős alkotás.
 
fürkész
2013.12.20
|
La Gran Familia Espagnola
spanyol vígjáték, 101 perc, 2013
Bazi nagy lagzi spanyol módra: az öt fiú közül a legfiatalabb házasodna, de pont aznap, amikor Spanyolország világbajnoki döntőt játszik.
Forgalmazza: Másképp Alapítvány
Bemutató: 2014. január 2.
(24 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.