A nimfomániás - 2. rész

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (29)
„Nem érzek semmit!” – panaszolta Joe, a nimfomániás fiatal nő szerelmének A nimfomániás – 1. rész végén. És ezt a kijelentést bizony nem átvitt értelemben, hanem szó szerint kell értenünk, azaz hogy, hogy nem, hősnőnknek érzéketlenné...
...vált a nemi szerve, ezért a folytatásban a mind erősebb és drasztikusabb hatásokra, vagyis egyre durvább szexre törekszik. Ennek megfelelően kipróbálja az édeshármast két afrikai, fekete bevándorlóval, a szado-mazo szexet egy hivatásos kínzóval, sőt még kanalakat is dugdos egy nyilvános helyen olyan testnyílásaiba, ahova nem ildomos. 

Mindez továbbra is az őt ápoló, Seligman nevű modern kori remetének előadott, fejezetekre bontott sztoriban tárul elénk. Ennek során pedig, a mese szüneteiben nemcsak a férfi folytatja a bölcselkedést és róla derül ki egyre több minden, de végre megtudjuk azt is, ki és miért bántalmazta olyan brutálisan Joe-t, hogy az első rész elején az utcán fetrengve várta a sorsát. 
 
Míg A nimfomániás – 1. részben a néző akár még bájosnak és időnként humorosnak is találhatta a fiatal Joe szexuális kalandjait, addig ez az érzés a 2. rész érett Joe-jának történeteiben teljesen elmúlik: a sötét és nyomasztó atmoszférájú képsorok közül többet egyenesen rossz nézni (lásd a már említett és az egész mű koncepciójának megfelelően nyíltan ábrázolt szadizmust). Lars von Trier pedig természetesen ezúttal sem hazudtolja meg magát, amikor egy részben kiszámítható, részben váratlan, ám mindenképp hatásvadász befejezéssel zárja rövidre Joe és Seligman egyéjszakás kalandját.
 
fürkész
2014.02.03
|
Nymphomaniac
belga-dán-francia-német filmdráma, 123 perc, 2013
Joe elmeséli bizarr szexuális életét egy idegennek, méghozzá eléggé részletesen. Joe nimfomániás.
Rendező:

Lars von Trier

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2014. február 6.
(32 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.