Kavarás

est.hu:
3/10
|
olvasói
6/10 (33)
Adam Sandler a csillagok szerencsés együttállása folytán Drew Barrymore-ral eddig csupa szerethető filmet (Nászok ásza, Az 50 első randi) készített, de minden jó sorozatnak vége szakad egyszer.
A fingós/böfögős/szarós/hányós/hugyozós viccek császára a film első tíz percében majdnem elhiteti velünk, hogy szintet lépett. Az első jelenetben, amikor egy első randit egy Hooters gyorsétterembe szervez, tényleg akadnak vicces pillanatok, és ekkor még azt érezhetjük, hogy a sztár végre kicsit kimerészkedett a komfort zónájából. Aztán egy történetbeli fordulat folytán hőseink pereputtyostul elkerülnek egy afrikai luxushotel szafariparkjába, hogy ott kisebb-nagyobb szerencsétlenkedések után végül egymásra találjanak. Tudom, hogy mindez így nagyon szimplán hat, de a helyzet az, hogy tényleg ennyire szimpla az egész. 
 
Sandler talán úgy gondolta, hogy a Nagyfiúk-filmeknél is bejött, hogy történet helyett puszta helyzetkomikumok sorára építette fel a cselekményt, ezért ezúttal is erre az útra lépett. A Kavarásban semmi más nem történik, csak az, hogy két ember és a gyerekeik erőltetett nyaralós programokon (ejtőernyőzés, szafari, páros masszázs, táncos est…) vesznek részt, és közben folyamatosan hülye helyzetekbe kerülnek, a végén pedig a korábbi nézeteltérésük ellenére rájönnek, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. Ha muszáj volna, két pozitívumot azért ki tudnék izzadni magamból. Az egyik maga Drew Barrymore, aki még egy ilyen primitív filmben is irtó bájos, a másik pedig az, hogy valami csoda folytán Sandler ezúttal kevésbé erőlteti a gusztustalan vonalat, és a hülye haverjait is otthon hagyta. Néha a kicsinek is örülni kell.
Tulu
2014.06.27
|
Blended
amerikai vígjáték, 117 perc, 2014
Egy rosszul sikerült első randi után, Jim és Lauren egy véletlen miatt továbbra is találkozni kényszerülnek, mégpedig egy kínos családi nyaralás alkalmával.
Rendező:

Frank Coraci

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2014. július 3.
(26 kép)


Film premierek

Tel-Avivban minden megtörténhet

belga-francia-izraeli-luxemburgi vígdráma, 100 perc, 2018

Seveled

magyar romantikus vígjáték, 95 perc, 2019

Sarkvidéki akció

amerikai-angol-dél-koreai-indiai-japán-kanadai-kínai animációs film, 90 perc, 2019

Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

kanadai animációs film, 89 perc, 2018

Léghajósok

amerikai-angol kalandfilm, 100 perc, 2019

Élősködők

dél-koreai thriller, 132 perc, 2019

Akik már nem öregszenek meg

angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2018
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:15
A rodeós
amerikai film, 2018
18:20
A szökevény
amerikai akciófilm, 1993
18:25
A múmia visszatér
amerikai akció-kalandfilm, 2001 (ism.)
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
Ma este Cristina Branco a @momkult -ban. Portugál angyalhangú díva és fantasztikus zenészek veszik át a hatalmat a színpad felett. @cristinabrancoficial #cristinabranco #koncertajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.