Kavarás

est.hu:
3/10
|
olvasói
6/10 (36)
Adam Sandler a csillagok szerencsés együttállása folytán Drew Barrymore-ral eddig csupa szerethető filmet (Nászok ásza, Az 50 első randi) készített, de minden jó sorozatnak vége szakad egyszer.
A fingós/böfögős/szarós/hányós/hugyozós viccek császára a film első tíz percében majdnem elhiteti velünk, hogy szintet lépett. Az első jelenetben, amikor egy első randit egy Hooters gyorsétterembe szervez, tényleg akadnak vicces pillanatok, és ekkor még azt érezhetjük, hogy a sztár végre kicsit kimerészkedett a komfort zónájából. Aztán egy történetbeli fordulat folytán hőseink pereputtyostul elkerülnek egy afrikai luxushotel szafariparkjába, hogy ott kisebb-nagyobb szerencsétlenkedések után végül egymásra találjanak. Tudom, hogy mindez így nagyon szimplán hat, de a helyzet az, hogy tényleg ennyire szimpla az egész. 
 
Sandler talán úgy gondolta, hogy a Nagyfiúk-filmeknél is bejött, hogy történet helyett puszta helyzetkomikumok sorára építette fel a cselekményt, ezért ezúttal is erre az útra lépett. A Kavarásban semmi más nem történik, csak az, hogy két ember és a gyerekeik erőltetett nyaralós programokon (ejtőernyőzés, szafari, páros masszázs, táncos est…) vesznek részt, és közben folyamatosan hülye helyzetekbe kerülnek, a végén pedig a korábbi nézeteltérésük ellenére rájönnek, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. Ha muszáj volna, két pozitívumot azért ki tudnék izzadni magamból. Az egyik maga Drew Barrymore, aki még egy ilyen primitív filmben is irtó bájos, a másik pedig az, hogy valami csoda folytán Sandler ezúttal kevésbé erőlteti a gusztustalan vonalat, és a hülye haverjait is otthon hagyta. Néha a kicsinek is örülni kell.
Tulu
2014.06.27
|
Blended
amerikai vígjáték, 117 perc, 2014
Egy rosszul sikerült első randi után, Jim és Lauren egy véletlen miatt továbbra is találkozni kényszerülnek, mégpedig egy kínos családi nyaralás alkalmával.
Rendező:

Frank Coraci

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2014. július 3.
(26 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.