Kétéjszakás kaland

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (104)
A kor szellemének megfelelően Megan és Alec az interneten jegyzik elő egymást egy röpke gyömöszre, hogy aztán másnap mindenki menjen a dolgára. Azaz csak menne, de annyi fehér csapadék esik le egyetlen éjszaka alatt, hogy oda az összes osztrák hókotró nem lenne elég.
A fiatalok kénytelenek elviselni egymás társaságát, és ha már így alakult, megtudhatjuk, ki mivel szereti a pacalt és hasonlók. 
 
Szeretem Tellert, és szeretem Tiptont. Így együtt is szerettem őket, mert viccesek, aranyosak, tehetségesek. Mike Nichols fiától első rendezésnek ez egyáltalán nem rossz, csak éppen a témában sokkal több van, mint amennyit, és ahogy a film elmond. Egyszer csak felállnak körülöttünk az emberek, és elindulnak kifelé. És nem azért, mert a Kétéjszakás kaland annyira rossz, hanem mert minden előzetes bejelentés nélkül vége lesz. A több néha tényleg több. Alkalmi szexpartnereknek csak mérsékelten ajánlott. 
Hujber
2014.11.10
|
Two Night Stand
amerikai romantikus vígjáték, 87 perc, 2014
Megan és Alec tervezetten egyéjszakás kalandja kissé hosszabbra nyúlik. Az éjjel leesett nagy mennyiségű hó megbénítja a várost, és ezzel a lakásba zárja őket.
Rendező:

Max Nichols

Forgalmazza: Parlux Entertainment
Bemutató: 2014. november 13.
(3 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.