Dumb és Dumber kettyó

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (25)
Pár hete a Ferihegyen láttam Jeff Danielst, akit kis híján alig ismertem meg, mivel az életben egyáltalán nem úgy fest, mint a Dumb és Dumber ikonikus Harryje. A Farrelly tesók komédiaklasszikusa idén töltötte be a húszat, és ezt egy folytatással ünnepli meg.
A nagy kihagyás szerencsére meg se kottyant a két főszereplőnek, akik ugyanazzal a lendülettel folytatják a marhulást, mint húsz éve. 
 
A sztori szerint Lloyd húsz éven át kómásnak tettette magát, hogy a haverja gondozza, és cserélje a pelenkáit egy intézetben a poén kedvéért, de amikor megtudja, hogy Harrynek komoly veseproblémái vannak, és csak az elveszett kislánya segíthet rajta donorként, visszatér az élők sorába. A két kettyós ismét nekivág az útnak, hogy egy tudományos konferencián találják meg a lányt, miközben poros puncis, fingós, pisis és vak kisfiús poénokat is kapunk dögivel. Tökéletes idiotizmus. 
Tulu
2014.12.08
|
Dumb and Dumber To
amerikai vígjáték, 110 perc, 2014
Dumb és Dumber húsz év után mit sem változott. Most családegyesítésbe fognak, mivel kiderül, hogy Dumbernek új vesére van szüksége, amit lányától kaphat meg, ezért útnak indulnak, hogy megkeressék őt.
Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2014. december 11.
(16 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.