Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka

olvasói
5/10 (22)
Ben Stillernek kétségkívül vannak jó munkái, de javarészt olcsó, kommersz darabokat gyárt, azokat is sorozatban, mint most az Éjszaka a múzeumban harmadik részét. A széria nagy erénye, hogy izgalmasnak mutatja be a sokszor tényleg poros és unalmas múzeumokat – nem mind az.
Ám a kissé bugyuta, de kedves filmek sikerét ez aligha magyarázza, inkább a célközönség pontos belövésére és a téli szünetre időzített bemutatóra tippelnék. Ben Stiller visszatér mint a teremőr, aki felfedezte, hogy mekkora buli van a vitrinekben zárás után, ám pontosan ez a vidám élet kerül veszélybe, amikor kezd kihunyni a múzeumot éltető különös varázslat, és a megoldás kulcsa a londoni British Museumban keresendő, ahol aztán új, színes és vicces karakterek kerülnek elő, mint a karót nyelt Sir Lancelot és hősünk szőrös ük-ük-ükapja. A sok nevetés mellett azért gondoljunk arra, hogy ez volt a legendás Mickey Rooney és Robin Williams utolsó filmje. 
 
Vízer
2014.12.19
|
Night at the Museum: Secret of the Tomb
amerikai kalandfilm, 96 perc, 2014
A New York-i Természettudományi Múzeumban dolgozó éjjeliőr újra felveszi egyenruháját, és kezdődhet az éjszakai kaland.
Rendező:

Shawn Levy

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2014. december 25.
(14 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.