Későnérők

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (6)
A midlife crisis, vagyis kapuzárási pánik mellett egy másik kifejezést is egyre gyakrabban hallani a hétköznapi nyelvben, ez a quarterlife crisis, a kapunyitási pánik. Míg néhány évtizede csak szórványos probléma volt, mostanra tömegjelenséggé vált…
…hogy a húszas éveik közepén-végén járó fiatalok képtelenek elkezdeni a saját életüket. Megan (Keira Knightley) is ezzel a dilemmával küzd. Nincs munkája, mert fogalma sincs, milyen irányba induljon el, még mindig a gimis szerelmével van együtt, akivel már inkább csak barátok, és úgy összességében gőze sincs arról, hogy kicsoda valójában. Egyedül abban biztos, hogy nem kér a korabeli barátnői átlagos életéből. Amikor megismerkedik egy kamaszlánnyal (Chloe Grace Moretz), úgy dönt, hogy egy ideig nála marad. A lányt pedig egészen véletlenül egyedül nevelgeti a jóképű apukája (Sam Rockwell), akibe némi életbölcsesség is szorult és még humora is van. Jófajta feelgood mozi jól megírt karakterekkel.
zsinora
2015.01.22
|
Laggies
amerikai romantikus vígjáték, 100 perc, 2014
Megan kezét váratlanul megkéri barátja, amelyre a lány hirtelen nem tud mit mondani. Úgy gondolja időre van szüksége, ezért kis időre elszökik átgondolni az életét.
Rendező:

Lynn Shelton

Forgalmazza: JIL kft.
Bemutató: 2015. január 29.
(14 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.