Adaline varázslatos élete

olvasói
7/10 (21)
A 29 éves Adaline egy esős éjszaka különös autóbalesetet szenved. Innentől kezdve egy percet sem öregszik. A baleset még valamikor a XX. század első felében történt, és Adaline nyilvánvaló okokból azóta is kénytelen különböző felvett személyazonossággal élni, ...
...és senkivel nem alakíthat ki szoros érzelmi kapcsolatot. Nagy világkörüli utazásba fog, hogy elkerüljön mindenkit, aki felismerhetné, titkát pedig egyetlen ember ismeri, a kislánya, aki lassan a nagymamája lehetne. Aztán találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja az életét, és akinek talán elmesélheti azt a rengeteg dolgot, amit élete során látott – akármeddig is tart. Adaline varázslatos élete elsősorban a főszereplő ruhatáráról szól, a gyönyörű női ruhákról, és A pletykafészekből ismert Blake Lively-nek minden korszak divatja remekül áll. Ugyan nem ő korunk legjobb színésznője, de tényleg csinos és nagyon tud kikerekedett szemmel nézni.  
 
Vízer
2015.04.17
|
The Age of Adaline
amerikai romantikus filmdráma, 110 perc, 2015
Egy 20. század elején született fiatal nő egy baleset után egyszerűen nem öregszik tovább. Sok-sok évvel később találkozik egy férfival, akiért megérné feláldozni a halhatatlanságát.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2015. április 23.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.