Szerelem

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (18)
Gaspar Noénak egyszer már sikerült borzolni a kedélyeket Cannes-ban Visszafordíthatatlan című filmjével, de a nagy nevek szerepeltetése miatt kompromisszumokra kényszerült. Régóta dédelgetett álmának megvalósításához, ...
...a szexet egy szerelmi történet középpontjába helyező filmjéhez egy kevésbé ismert férfi színészt és két, bulizás közben megismert női szereplőt választott. Murphy és Electra a szomszédban lakó Omit vonják be harmadiknak szexuális életükbe, csakhogy Murphy teherbe ejti Omit, és miközben együtt nevelik lányukat, folyton az Electrával való kapcsolatán mereng. 
 
Az önmarcangoló belső monológokat a szerelmüket felidéző 3D aktusok, beszélgetések és víziók egészítik ki az időben visszafelé haladva. Nem blöff, nem öncélú, lejön a szándék és a koncepció, jó a zene, a vágás és a kép, de a szexmentes cselekmény és a dialógusok erőtlenek, kevés mozgásteret hagyva a színészeknek.  
Hujber
2015.09.18
|
Love
belga-francia romantikus filmdráma, 134 perc, 2015
Szexszel zsúfolt melodráma egy fiúról, egy lányról és még egy lányról, ami elég szabadosan kezeli a szex bemutatását.
Rendező:

Gaspar Noé

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2015. szeptember 24.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.