Fúsi

est.hu:
9/10
|
olvasói
7/10 (16)
Egyszerre szomorú és vicces, amikor egy túlsúlyos ember próbál láthatatlan maradni. Az anyjával élő, 43 éves Fúsi a reptéren dolgozik, külseje miatt kollégái durva poénjainak állandó céltáblája. Napjai egyformán telnek, életét szertartásosan éli, ...
…gyerekes viselkedését és szokásait megmosolyogják, félreértik. Hogy ne legyen folyton láb alatt, anyja barátja szülinapi ajándékként befizeti a helyi country táncházba. A felnőttek világában és a táncparketten egyaránt ügyetlenül mozgó hősünk itt ismerkedik meg a látszólag laza és közvetlen Sjöfnnel, aki egyre furcsábban viselkedik, mígnem kiderül, súlyos depressziója van. Fúsi úgy érzi, felelősséggel tartozik a lányért. Mert az ember egészen addig érzi magát szerencsétlennek, amíg össze nem hozza a sors egy még nálánál is szerencsétlenebbel. Kedves és okos film a felnőtté válásról és az első szerelemről, és bár a fenti leírás szomorúnak tűnik, a filmnek humora is van.
Hujber
2015.10.08
|
Fúsi
izlandi vígjáték, 94 perc, 2015
Fúsi erősen túlsúlyos, és 43 évesen még mindig az anyjával él. Amikor ajándékként beíratják őt egy tánctanfolyamra, ott megismerkedik a különc Sjöfnnel. Talán végre rátalálhat a szerelem?
Rendező:

Dagur Kári

Forgalmazza: Mozinet
Bemutató: 2015. október 15.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.