Hogyan legyünk szinglik?

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (42)
Ha Valentin-nap, akkor kötelező egy romantikus vígjátékot besulykolni a mozik műsorába, és idén ez a szerep a Hogyan legyünk szinglik? című filmnek jutott. Christian Ditter (Ahol a szivárvány véget ér) alkotása nagyon trendi mozi, ...
...ugyanis egyszerre van meg benne a klasszikus romkomok romantikája és a csajbandás vígjátékok kissé szabad szájú, altesti humora, vagyis úgy lőtték be, hogy a pityergő nők mellett a férfiak se nagyon ásítozzanak a székben, és bőven legyen alkalmuk röhögni. A sztori nagyjából annyi, hogy a korábban csak tartós kapcsolatokban utazó Alice (A szürke... egyetlen értékelhető eleme, Dakota Johnson) hirtelen szinglivé válik, és megpróbálja élvezni ezt az új helyzetet, amiben egy munkamániás testvér, valamint egy dilis kolléganő is segíti a New York-i pasiforgatagban. Nem erre a filmre fogjuk telisírni a pézsékészletünket, de instant romantikának megteszi.
Tulu
2016.02.05
|
How to Be Single
amerikai romantikus vígjáték, 110 perc, 2016
New York városa teli van magányos szívekkel. Alicenek, Robinnak, Lucynek, Megnek, Tomnak és Davidnek meg kell tanulnia, hogyan lehet boldog szingliként élni ebben a városban.
Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2016. február 11.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.