Mama

est.hu:
6/10
|
olvasói
5/10 (14)
Penélope Cruzt tárt karokkal várta a filmipar, ahogy félredobta a szoptatóspárnát második gyereke születése után. A spanyol mozi királynője egyszerre három filmmel tért vissza a gyesről, hogy egyből megvillantsa drámai oldalát és a humorát is.
Időben a legkorábban forgatta le Julio Medem (Az Északi-sarkkör szerelmeseiMamáját, ami hozzánk csak Sacha Baron Cohen új agymenése (Agyas és agyatlan) és Ben Stiller Zoolander 2.-je után érkezett meg, de érdemes volt rá várni. Annak legalábbis, aki bolondul a valamiféle életbölcsességet ígérő, zsepigyűrögetős európai művészfilmekért. Magdát (Penélope Cruz) kirúgták a munkahelyéről, a férjének szeretője van, és ha mindez még nem lenne elég, pont mellrákot diagnosztizálnak nála. Egyetlen öröme a kisfia, és az életébe váratlanul betoppanó új barát (Luis Tosar), akinek szintén nem osztottak túl jó lapokat, de ahogy mondva vagyon: innen szép nyerni.
zsinora
2016.03.31
|
Ma Ma
spanyol filmdráma, 111 perc, 2015
Magda a mellében daganatot észlel, és nem sokkal később azt is megtudja, hogy a férjének szeretője van. Kénytelen új életet kezdeni, ami ilyen helyzetben komoly kihívásokkal jár.
Rendező:

Julio Medem

Forgalmazza: MTVA
Bemutató: 2016. április 7.
(40 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.