A démon arca

est.hu:
4/10
|
olvasói
5/10 (4)
Készült már néhány olyan film, amiben valakit megszáll a gonosz, ezekben kevés kivételtől eltekintve meg is próbálják kiűzni az illetőből mindenféle vallási rituálék keretében. És készült olyan is, amikor valakinek a fejébe hatolnak be, ...
...hogy az ott kavargó gondolatok sűrűjében megtaláljanak valamit, ami elvezethet egy probléma megoldásához. Az alacsony költségvetésű horrorjaival rövid időn belül a szakma és a közönség elismerését is kivívó Blumhouse stúdió A démon arcával e kettő izgalmas és félelmetes egyvelegét ígéri nekünk.
 
Egy anya rémülten veszi észre, hogy 11 éves fiát megszállta a gonosz, ám a legjobb ördögűző kudarcot vall. A kerekesszékhez kötött Dr. Seth Emberen a sor, akinek viszont jó oka van rá, hogy ne használja különleges képességét. Ő kevésbé hisz a fentebb említett vallási rituálékban, és az igazat megvallva nem is nagyon van szüksége rájuk, ugyanis különleges képessége révén képes behatolni mások tudatalattijába. A fiú állapota nemcsak saját magát, hanem másokat is veszélyeztet, ezért emberünk mégis munkába áll, hogy felvegye a harcot egy minden eddiginél erősebb hatalommal, miközben a múlt által kísértve a saját démonaival is meg kell küzdenie.
 
Azt beszélik, hogy Aaron Eckhart a szerepre készülve kerekes székbe kényszerült vietnami veteránnak adta ki magát és a járókelőkkel ordítozott Venice Beachen. A film bemutatóját többször elhalasztották, de most végre itt van nekünk ,és bízzunk benne, hogy ez a késedelem elsősorban a frászfaktor fokozását szolgálta.
Hujber
2016.12.02
|
Incarnate
amerikai horror, 91 perc, 2016
Egy tudósnak kell megmentenie egy fiatal fiút egy őt megszálló démontól, miközben a saját múltja is kísérti őt.
Rendező:

Brad Peyton

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2016. december 8.
(24 kép)


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
22:40
Füst
amerikai filmdráma, 1995
22:50
A hegy
amerikai film, 2018
22:50
X-akták: A film
kanadai-amerikai sci-fi thriller, 1998
22:55
Haláli temetés
amerikai vígjáték, 2010
23:00
Szárnyas fejvadász 2049
amerikai-angol-kanadai sci-fi, 2017
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.