Apja lánya

olvasói
(0)
Az amerikai függetlenfilm nagyjai sorban adják be derekukat a fősodor együgyű bájának: a Coen testvérek legutóbbi stúdiószagú krimi-vígjátékai (Kegyetlen bánásmód, Betörő az albérlőm) és Woody Allen halovány önremixe (Csak az a szex) után a legendásan laza Kevin Smith is elkészítette kötelező műfaji gyakorlatát.
A Shop-stop, a Képtelen képregény és a Jay és Néma Bob visszavág író-rendezője ezúttal szakít a tőle megszokott képregényes mellékszállal, hanyagolja a piti dílerek perverz eszmefuttatásait, a nemi identitás kutatására sem veszteget sok filmkockát, inkább hagyja, hogy a sztárok és a forgatókönyv-generáló szoftver összjátéka vigye el a balhét. 
 
Történetünk hőse, Ollie Trinke (Ben Affleck) sikeres New York-i PR-patkány, akinek munkájánál egyedül felesége, a latinosan bájos Gertrude (Jennifer Lopez) szerelme fontosabb egészen addig, amíg az asszonyka bele nem hal kislányuk születésébe. A faros popdíva ellenségeinek bizonyára felejthetetlen szórakozást nyújt majd J-Lo mímelt haláltusája, Ollie lábai alól azonban kicsúszik a talaj, és egy szakmai baklövés után visszaköltözik apjához New Jersey-be. 
 
A csendes kertvárosi hangulatban sorsfordító cselekmény híján hősünk egykori önmagát keresi-kutatja - 10-15 percenként kisebb tanulságokkal ajándékozva meg a közönséget -, valamint Gertie névre keresztelt kislányát nevelgeti, aki a Moncsicsi korszak Ullmann Mónikájára emlékeztető cukiság-teljesítményével lényegében megmenti a filmet. A videotékás kiscsaj (Liv Tyler) személyében természetesen az új szerelem is színre lép, az alkoholista nagypapa kezében már nem remeg a cumisüveg, Kevin Smith pedig jókora lendülettel csatangol a szép, kerek és tanulságos történet aknamezején.
csmozi
2004.09.16
|
Jersey Girl
amerikai romantikus vígjáték, 102 perc, 2004
A Shop-stop rendezőjének szellemileg erodált, emocionálisan feltuningolt filmjében Ben Affleck és Liv Tyler együtt nevelik a néhai Jennifer Lopez gyönyörű gyermekét.
Rendező:

Kevin Smith

Színész:

Ben Affleck
(Ollie Trinke)

Jennifer Lopez
(Gertrude Steiney)

Liv Tyler
(Maya)

Jason Biggs
(Arthur Brickman)

Raquel Castro
(Gertie Trinke)

George Carlin
(Bart Trinke)

Stephen Root
(Greenie)

Mike Starr
(Block)

Will Smith
(önmaga)

Forgalmazza: SPI

Műsoron a TV-ben

Prime
 2019.06.08., szombat, 18:50

LinkekFilm premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
18:05
Harry Potter és a félvér herceg
amerikai-angol fantasy, 2008
18:10
Gombos Jim és Lukács, a masiniszta
német családi film, 2018
18:10
A csodálatos Pókember 2.
amerikai akciófilm, 2014
18:15
Ricsi, a gólya
luxemburgi-belga-német-norvég-amerikai animációs film, 2016
18:15
Túl az Óperencián
amerikai kalandfilm, 1992
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.