Undipofik

olvasói
2/10 (3)
Létezik egy hely, ahol a kidobott játékok új otthonra lelnek, ugyanis ott megtalálható az összes többi kissé selejtes, de annál inkább szeretetreméltó plüssfigura.
Undifalván teljesen természetes, hogy mindenki furcsa és senki sem tökéletes, és a lakókat ez cseppet sem zavarja egészen addig, amíg egy kaland során be nem tévednek a Tökéletesség városába. Amikor szembesülnek a hibátlan játékokkal, mindenáron megpróbálják bizonyítani nekik – és maguknak is – hogy nem a külső szépség és a tökéletes megjelenés a legnagyobb erény. Ehhez részt vesznek azon a bonyolult próbafolyamaton, amely során a tökéletes babák megtalálhatják a hozzájuk illő gyereket.
 
A Lego-kalandhoz hasonlóan az Undipofikban is egy valódi játékmárka termékei kelnek életre, ugyanis a mesében látható plüssállatok a valóságban nem selejtes figurák, hanem kifejezetten népszerű termékek. Éppen ezért elég hamiskás a film leckéje arra vonatkozóan, hogy nem érdemes azonnal eldobni a szépséghibás játékokat, csak azért, mert nem hibátlanok – hiszen pont azért készült el az Undipofik filmváltozata, hogy a gyerekek ezután sorra vegyék a nagyvásznon látott plüssfigurákat.
 
A szkepticizmusunkat lehámozva viszont egyetérthetünk abban, hogy a nem túl dekoratív és sérült játékok is hordozhatnak értéket – akár többet is, mint a tökéletes csecsebecsék. Emellett az Undipofik azon örökérvényű üzenete is fontos kicsik és nagyok számára egyaránt, hogy önmagunk elfogadása a lényeg, nem a tökéletes külső.
viktoriacz
2019.05.10
|
Uglydolls
amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019
A szabadszellemű Undipofik rájönnek, milyen érzés másnak lenni, és küzdeni a szeretetért, ugyanakkor azt is megtudják, hogy nem kell tökéletessé válniuk, hiszen az számít csak, milyen vagy valójában.
Rendező:

Kelly Asbury

Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2019. május 16.

Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(5 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.