Az utolsó gyémántrablás

olvasói
5/10 (2)
Max Burdett tolvajkirály (Pierce „007” Brosnan) és Stanley Lloyd szövetségi ügynök (Woody Harrelson - Született gyilkosok, Tökös tekés) betintázva horgásznak a Karib-tengeren. Amikor kifognak egy cápát, az önmagát értelmi fogyatékosnak tettető Lloyd felolvassa a haldokló hal jogait, majd eléneklik Steven Spielberg idevágó sikerfilmjének betétdalát.


Brett Ratner rendező (Csúcsformában, A vörös sárkány) szokatlan módját választotta a feszültségkeltésnek, hiszen ebben a sztárparádéval ékesített akció-thrillerben a legnagyobb feszkó a Max kedvesét alakító Lola (Salma Hayek - Desperado, Frida) bikinijén jelentkezik, hőseink nyugodtan pöfékelik szivarjukat és szopogatják a koktélokat. Laza, ártalmatlan tolvajfilmhez van tehát szerencsénk, melynek alaphelyzete a rendezői koncepcióval összhangban tulajdonképpen romantikus vígjátéki, hiszen Max és Lola korkedvezménnyel nyugdíjazza magát, azért utaznak tehát a Bahamákra, hogy életük hátralévő éveit legszemélyesebb ékszereik birizgálásával töltsék.

Lloyd azonban, aki hét keserves éve próbálja lefülelni a rablópárost, nem nézi jó szemmel az önkéntes visszavonulást, ő is a luxusszigetre utazik hát, hogy egy bogarat elültessen Max fülében: hamarosan a világ legnagyobb gyémántját szállító óceánjáró horgonyoz le hőseink szomszédságában. Az időközben konyhatündérré avanzsáló Lola természetesen nem örül a hírnek, csakhogy őszülő mellszőrzetű szerelme - a menthetetlen visszaeső Max - felépít egy tökéletes alibit biztosító, szigorúan egyszemélyes rablási tervet.

Nem nehéz kitalálni, hogy kisebb izgalmak után sikerül ellopni a gyémántot, a háttérben ökörködő Lloyd azonban még tartogat meglepetéseket. Aki szívesen lapozgatja a pletykalapok sztárleső üdülési rovatát, az most is kiválóan fog szórakozni, de a kókuszdiónál keményebb dologra ne számítson senki!
csmozi
2005.01.24
|
After the Sunset
amerikai akcióvígjáték, 97 perc, 2004
A gyémánttolvaj álompár szakít a szakmával és egy álomszigetre utazik, hogy végre kizárólag privát ékszereikben gyönyörködhessenek. A pálmafák között hamar feltűnik egy csábító gyémánt és egy tökkelütött szövetségi ügynök...
Rendező:

Brett Ratner

Színész:

Pierce Brosnan
(Max Burdett)

Salma Hayek
(Lola Cirillo)

Woody Harrelson
(Stan Lloyd)

Don Cheadle
(Henri Mooré)

Naomie Harris
(Sophie)

Troy Garity
(Luc)

Obba Babatundé
(Zacharias)

Russell Hornsby
(Jean-Paul)

Mykelti Williamson
(Stafford ügynök)

Forgalmazza: InterCom
(8 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:10
A Da Vinci-kód
amerikai thriller, 2006
18:10
A nyughatatlan
amerikai dráma, 2005
18:15
A nő, aki előttünk jár
amerikai film, 2017
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Galaktikus támadás
amerikai sci-fi, 1996
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.