Közelebb!

olvasói
(0)
Az aktív filmnéző közönség minimum fele a Leon, a profi (1994) bemutatása óta várta a pillanatot, amikor Natalie Portman fellibbenti a fátylat teste hamvas bájairól, és a folyamatos digitalizálás alatt álló új SW-trilógia után végre egy igazán izgalmas galaxisba vezeti el rajongóit.
A sokat látott és még többet rendezett Mike Nichols (Diploma előtt, Dolgozó lány) - Hollywood társkapcsolatokért felelős mesterembere - a jelek szerint örömmel teljesíti az évtizedes kívánságot, hiszen a Közelebb! egyik csúcsjelenetében (van benne pár) egy tükörteremben vetkőzteti majdnem meztelenre a megélhetési sztriptíz-táncost alakító Portman kisasszonyt, minden pederaszták gyújtószentjét. Patrick Marber angol drámaíró londoni és New York-i színpadokat megjárt sikerdarabjának filmfeldolgozása az eredeti mű szelleméhez hű, vad és tömör szerelmi sokszögjáték, sok (beszélt) szexszel és hűtlenséggel fűszerezve.  
 
A napjaink Londonjában játszódó történet hősei olyan harmincas éveikben járó kielégíthetetlenek, akikről tisztességes magyar ember legfeljebb az életvezetési havilapok perverzrovataiban olvas, de akkor is gyorsan továbblapoz. Anna (Julia Roberts) amerikai portréfotós, egy bohém stúdiólakás mérsékelten boldog lakója, aki szenvedélyes viszonyba kezd a merevedési zavarokat nem ismerő, meglehetősen agresszív természetű orvossal, Larry-vel (Clive Owen - Arthur király). Kettejük kapcsolata valószínűleg amúgy sem tartana sokáig, a halálozási rovatban foglalkoztatott újságíró Dan (Jude Law - Hideghegy, Alfie) és terhelt múltú kis amerikai fruskája, Alice (Natalie Portman) azonban sikeres gátlástalansággal sokszögesítik a „baráti” pár szerelmi életét. Azok a szenvedélyes fatalisták, akik racine-i audiokommentárral szeretik nézni a kereskedelmi tévék párcsábító műsorait, most megkapják a maguk betevőjét.
csmozi
2005.02.11
|
Closer
amerikai romantikus filmdráma, 104 perc, 2004
Hollywoodi nagyágyúkkal megfilmesített angol színházi sikerdarab, kegyes szex és kegyetlen hazugságok. Natalie Portman megmutatja, mitől döglik a légy!
Rendező:

Mike Nichols

Színész:

Julia Roberts
(Anna)

Jude Law
(Dan)

Natalie Portman
(Alice)

Clive Owen
(Larry)

Forgalmazza: InterCom

Műsoron a TV-ben

Cinemax 2
 2019.11.10., vasárnap, 08:05
 2019.11.10., vasárnap, 18:45

LinkekFilm premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
22:25
Rejtélyek asszonya
amerikai bűnügyi tévéfilmsorozat, 11/1. rész: A kezdet
22:35
Hajsza a föld alatt
amerikai krimi, 2009
22:55
A jó, a rossz és a furcsa
dél-koreai kalandfilm, 2008
23:00
A csontember
amerikai thriller, 1999
23:00
Dredd
amerikai akciófilm, 2012
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.