Vörös sarok

olvasói
7/10 (3)
Jack Moore igazi sztárügyvéd. Ezúttal egy óriási szórakoztatóipari birodalom képviseletében utazik Kínába, hogy rábeszélőképességével és némi jogi csűrés-csavarással megkössön egy olyan nemzetközi műholdas kommunikációs szerződést, amelyet a kínai kormány korábban elutasított. Azonban váratlan események történnek...Egy forró éjszakai kaland után reggel holtan találja az ágyában az előző esti egzotikus szépséget. Jack-et gyilkosság gyanújával letartóztatják és bíróság elé állítják. Amerikából nem számíthat segítségre, hiszen hazája nincs "beszélő viszonyban" Kínával. Kénytelen hát megbízni kirendelt ügyvédnőjében, aki nem bíztatja sok jóval: itt ugyanis átlagosan négy óra alatt lezárnak egy gyilkossági tárgyalást, és szinte mindig bűnösnek nyilvánítják a vádlottakat...

|
Red Corner
amerikai politikai thriller, 122 perc, 1997
Jack Moore jogász egy erotikus éjszaka után holtan találja maga mellett a csinos hostess lányt, és még majdnem ugyanazon a napon tárgyalás nélkül halálra ítéli őt a kínai bíróság. Küzdelem az előítéletek ellen a kötél árnyékában.
Rendező:

Jon Avnet

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.