A karácsonyi jávorszarvas kalandjai
Bertil éppen a társalgóban (lounge) ül, ügyeiben elmerülve, amikor a tetőt áttörve hirtelen egy jól megtermett jávorszarvas zuhan eléje. A kifejlett állat, aki beszélni és repülni is tud, azt állítja, egy próbarepülésen vett részt a Mikulással, amikor elveszítették az irányítást szánjuk felett és lezuhantak. Bertil azonnal szívébe fogadja a jávorszarvast, bár már régen nem hisz a Mikulásban. Örül, hogy végre talált egy igaz barátot, akivel nagyokat lehet ugratni, aki megvédi őt a többi gyerektől s ami a legfontosabb: végre van valaki, aki megérti őt! Bertil úgy érzi, mintha egy régi álma vált volna valóra, ám a gonosz háziúr, Pannecke a valóravált álom helyett inkább vadásztrófeát lát Bertil új barátjában, a jávorszarvasban. S mintha ez még nem lenne elég, megérkezik a Mikulás és visszaköveteli egyetlen társát, a jávorszarvast... Mi lesz így Bertillel?

Es ist ein Elch entsprungen / A Christmoose Carol
német családi film, 90 perc, 2005
Igazi, európai karácsonyi film, kilencven perc agancsos bohóckodás a család minden tagja számára...
Rendező:

Ben Verbong

Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Filmek a TV-ben
18:15
Koreai rulett
dél-koreai akciófilm, 2013
18:25
Csokoládé
angol romantikus film, 2000
18:30
Virágvölgy
magyar film, 2018
18:35
Inferno
amerikai-japán-magyar-török thriller, 2016
18:40
Fák jú, Tanár úr! 3.
német vígjáték, 2017
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.