Végzetes fotók

olvasói
3/10 (5)
Oltári szenvedést okozott, gondoljátok el! A másik csatornán Vizlí Sznájpsz és az örökérvényű Pat Svajce mulatoznak egy hülye című vígjátékban, és én mégsem arról írok, de azt is ajánlom szívesen!
Mert ha feltűnik Hőzelhöff, akkor azt kell választanom, nincs mese, ilyen a categoricus imperativus, kérdezzétek meg Kantot! Az öreg Rod Steiger bácsi se kutya, de nálam labdába sem rúghat a csámpáslábú langaléta mellett, akit manapság már csak Szőr Alkesz-nak hívok ismert botrányai és rendkívüli testborítója okán. Na, gyertek Knight Rider- rajongók, azt rontsatok nekem, majd röhögök egyet véres szájjal! Oké Májkül, hajrá pajti!
 
Drága emberem, aki a mosolyvariációkat kalákába fogva néz az élet elé, most egy Jack Scott nevű neves fotóriportert alakít, aki egy véletlen során összefut Lanával, a gyönyörű nővel. Riderként naponta fordult vele elő az ilyesmi, most sem lepődik meg, hanem inkább elkíséri a nőt egy háborús övezetbe, ahová a csaj azért megy, hogy találkozzon sosem látott édesapjával, aki utolsó tudása szerint arrafelé teljesít szolgálatot. Na, ez biztosan a Rod bácsi lesz. Már az utazás elején kiderül azonban, hogy vállalkozásuk cseppet sem veszélytelen, s akár az életükbe is kerülhet, ami nem baj, mert ilyen helyzetekben érzi magát igazán otthon a gyermeknóták csimborasszója, vagy ki. Biztosan nagyon jó lesz, gyerünk ám nézni!
háopépé
2006.11.17
|
Legacy
amerikai akciófilm, 102 perc, 1998
Rendező:

T.J.Scott

(13 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.