Csendes terror

olvasói
7/10 (4)
Melanie szépségkirálynő is volt régen, ami jó belépő egy színésznőnek a világot jelentő deszkákra, de ő tehetségnek sincsen híján, ezért szeretjük főleg. Keaton se rossz csepűrágó, aztán mégsem olyan sikeres, őt meg ezért szeretjük, nem igaz?
Mako meg nem tudom, mit keres ebben a filmben, hacsak nem kell verekedni, de erre nem nagyon emlékszem, őszintén. Matthew most nem ugrik be, de utánanéztem és úgysem, biztosan szerethető ő is. Nos, ennyit a gárdáról. Matt és Mel egy szép fiatal pár, akiknek rég pátyolgatott álma válik valóra, amikor vesznek maguknak egy házat San Franciscóban. Mivel nekik a kiszemelt ház túl nagy, a földszinti lakást kiadják egy szimpatikus férfinak, aki a furcsa tekintetű Keaton, itt Carter.
 
De Carter Hays valójában nagyon veszélyes ember, az orvosok tudnának róla mesélni! Nos, ő mindent elkövet, hogy a fiatal pár életét teljesen tönkretegye, ez neki élvezetet okoz, betegsége ez neki. Drake (Matt) és Patty (Melanie) ráébred, hogy a pszichológiai hadviselés tétje nem kicsi, hiszen ha Carter Hays tart ki tovább, akkor vége a kapcsolatuknak, oda a házuk, és talán még az életük is. Minden Carteren múlik. Vagy mégsem? 
 
Rendezte: John Schlesinger 
Főszereplők: Melanie Griffith, Matthew Modine, Michael Keaton, Mako, Tippi Hedren  
 

 
háopépé
2006.06.07
|
Pacific Heights
amerikai thriller, 100 perc, 1990
Békés főbérlők és körmönfont bérlő zűrös kalandjai, egyre durvább és váratlanabb fordulatokkal.
Színész:

Melanie Griffith
(Patty Palmer)

Matthew Modine
(Drake Goodman)

Michael Keaton
(Carter Hayes)

Tippi Hedren
(Florence Peters)

Mako
(Toshio Watanabe)

Nobu McCarthy
(Mira Watanabe)

Laurie Metcalf
(Stephanie MacDonald)

Carl Lumbly
(Lou Baker)

Dorian Harewood
(Dennis Reed)

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.