Gagyi Mami 2.

olvasói
10/10 (1)
Vannak az ember életében dolgok, amelyeket sosem hagy a háta mögött: a gyerekkori traumák, a megmagyarázhatatlan félelmek, az első szerelem, és az idétlen vígjátékok folytatásai. Vagyis újra itt van a Testes Színes bőrű Néni, Aki Igazából Férfi!


Pontosabban Malcolm Turner FBI-ügynök tért vissza, az álcázás nagymestere, aki terhes feleségére való tekintettel ugyan egy időre visszavonult az álruhás bevetésektől, de volt partnere gyilkosságának hírére ismét beveti magát. Teszi mindezt kedves neje és főnökei tájékoztatása nélkül, a gyilkos leleplezéséhez pedig egy gazdag fehér családhoz kell elszegődnie bébicsősznek. A családfő ugyanis a fő gyanúsított, ráadásul egy hihetetlenül veszélyes számítógépes vírushoz is köze van, ám az igazi feladatot a három elkanászodott kisgyerek és az elhanyagolt feleség jelenti. És a Gagyi Mami mindent megtesz, hogy felfedje a rejtély titkát: vagyis sárban fürdik, fürdőruhában vonaglik, ételben fetreng és más hasonló, a néző számára kissé feszélyező dolgot követ el

Persze ha választani kellene, akkor még mindig inkább Martin Lawrence legyen abban a gusztustalan kövér fekete női álruhában, mint Eddie Murphy, és ez mindenképp a film erényei közé sorolható, csakúgy, mint erősen családcentrikus jellege. A legjobb poénok is a család körül sülnek el, nem pedig a langyos és helyenként feledésbe merülő krimiszál mentén: a mindig arcon landoló legkisebb gyerek vagy Poncho, a tequilafüggő csivava, illetve ahogy a Gagyi Mami leszámol a bébiszitter-konkurenciával mind sokat segít feledtetni a vígjáték kevésbé sikerült részeit. A tulajdonképpen egyszemélyes show-t levezénylő Martin Lawrence pedig jól állja a sarat - szó szerint is -, grimaszai még több vastag réteg műanyag alól is hatásosak. Csak amikor öreg fekete hölgyként táncolni kezd, az fáj egy kicsit!
Vízer
2006.03.01
|
Big Momma's House 2
amerikai vígjáték, 99 perc, 2006
Az FBI speciális álcázási szakértője ezúttal titkos magánküldetésen egy egész családdal küzd meg terebélyes fekete asszonyságként, nem kímélve mások testi épségét és saját jó hírét sem.
Rendező:

John Whitesell

Színész:

Martin Lawrence
(Malcolm Turner)

Nia Long
(Sherri)

Zachary Levi
(Kevin)

Emily Procter
(Leah Fuller)

Kat Dennings
(Molly)

Chloë Grace Moretz
(Carrie)

Dan Lauria
(Crawford)

Jascha Washington
(Trent)

Marisol Nichols
(Liliana Morales)

Forgalmazza: InterCom
(20 kép)


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:10
18:15
Fivérek
holland film, 2017
18:20
Sirály
amerikai vígjáték, 2018
18:20
Ed Wood
amerikai életrajzi film, 1994
18:30
Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?
amerikai akcióvígjáték, 1995
Mától a mozikban az Ad Astra, ennek apropóján exkluzív interjunk a Pesti Estben és az est.hu-n. Link bióban, kedvcsináló sztoriban! #bradpitt #adastramovie #bradpittinterju
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.