Végzetes hajsza

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Azt hittem, csak a közepesen ismert színészekig működik a filmcsomag rendszer, de most, hogy fiatalabb Sabato-val rövid időn belül már a harmadik film tűnik fel ugyanazon a csatornán, azt gondolom, hogy már talán reklámokhoz is odadobnak egy öt-tíz filmes ajándékcsomagot, feltéve, hogy nem venezuelai a főszereplő.
Mai filmünk megfelelő mennyiségű akciót ígér, mi kell több hajnalig? Colt Erikson profi helikopterpilóta, és tapasztalataim szerint minden hasonló foglalkozásúnak van egy feketebárány haverja. Nos, neki is. Ez a börtönből szökött gyermekkori jó barát Randy, aki a csajával együtt azt az ördögi tervet eszeli ki, hogy Colt helikopterével szöknek tovább, mindegy, hogy lopva, vagy sem. Inkább igen.
 
A szökevény-pár a sivatag felé tart Colt kényszerű kíséretében, aki persze igyekszik elmenekülni fogva tartói elől. A szökésre a sajtó is ráharap, Blikk mindenhol van. A szenzációhajkurászás közben Colt nevét is belekeverik a bűnténybe, akinek az ártatlanságában már csak a menyasszonya hisz. Ide minden ilyen rendes menyasszonyt, és adjuk oda nekünk!  
 
 
háopépé
2007.05.22
|
The Perfect Getaway
amerikai filmdráma, 105 perc, 1998


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:20
Egy csipetnyi bűvölet
II. évad, 205. rész: Bűbájban az igazság
19:50
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
II. évad, 204. rész: Dawnnak minden megy
20:20
A Lármás család
I. évad, 111. rész: Pillangó effektus / Az ökológiai lábnyom
20:45
A Lármás család
I. évad, 112. rész: A megmentő / Házimeló és béke
21:15
A Lármás család
I. évad, 113. rész: Az első koncert / A lármásnál is lármásabb család
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.