Fegyverek istene

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (6)
Chow úr, kiegészülve Woo bácsival és a valahonnan (a jó Dzseki) biztosan ismert Leunggal nem rossz csapat. E nevek hallatán biztosak lehetünk benne, hogy az erőszak bele van kódolva a vászonba.
Az elektronágyúba. Nézzük. Yuen hírhedten kemény zsaru. Na, mit mondtam! Ez a kezdés! Miközben a rendőrség elszántan igyekszik felszámolni a hongkongi fegyvercsempész-hálózatot, Yuen társát egy bevetés során halálos lövés éri, ami végeláthatatlan folyamatot indít el.
 
Ezután a zsaru keményen ráfekszik az ügyre, és megpróbálja kibogozni a szálakat, melyek az alvilágban szembenálló két maffiacsaládhoz vezetnek. Az ügy felgöngyölítése kilátástalannak tűnik, ám Yuen tudomást szerez róla, hogy a rendőrség egyik emberének, Tonynak sikerült beépülnie a Triádba, ami nem kis segítség a vérontáshoz. A két nyomozó összefog, és közösen veszi fel a harcot a vérszomjas Johnny Wong bandája ellen. A sztori nem hangzik elsőre bombasztikus újításnak, de a szereplők elszánt arcberendezése, valamint a vágások és a rendezés remek kis mozival koronázzák meg az éjjelt. 
 
háopépé
2007.07.13
|
Hard Boiled
hongkongi akciófilm, 122 perc, 1992
Rendező:

John Woo

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.