A sötétség mélyén

olvasói
(0)
Tim Roth, John Malkovich… normális esetben ennyi máris elég a boldogsághoz, a rendező munkássága alapján viszont erősen B ligás műről van szó. Legalábbis gyanúsan sok a tv-film titulussal ellátott alkotás. Sebaj, egy esélyt kaphat.
Voltaképpen semmi meglepő nincs a hasonszőrű performanszokban. Morgan Freemant is láttuk már haveri alapon elvállalt akciófilmben, melynek DVD kiadása ott figyel a Media Marktos gyűjtőkosarakban, közvetlenül a Seriff az égből és a Zoltán, Drakula kutyája mellett. 
 
Marlow egy ambíciózus, kalandvágyó tengerész, akit egy angol kereskedelmi cég Afrikába küld. A folyón felfelé tartva meglátogatja a kis kereskedelmi központokat, akik barterügyleteket folytatnak az őslakosokkal, főként elefántcsontért. Útja során többször hall egy Kurtz nevű emberről, akinek hadiszállása a legutolsó, a dzsungel mélyén van. Vannak, akik tisztelettel beszélnek róla, mások csodálattal emlegetik, de valamilyen módon mindenki tart tőle. Amint Marlow egyre közeledik Kurtz telepe felé; rájön, hogy Kurtz elveszítette józan ítélőképességét... 
kirsch
2010.09.28
|
Heart of Darkness
amerikai filmdráma, 102 perc, 1994
Rendező:

Nicolas Roeg

Színész:

Tim Roth
(Marlow)

John Malkovich
(Kurtz)

James Fox
(Gosse)

Isaach De Bankolé
(Mfumu)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.