Lángoló börtön 2.

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (9)
Megint Chow úr egy megint börtönös filmben, de ez most jobb lesz, mint a múltkori. A szokásos börtönünkben újra fellángol az ellentét a kínai és a hongkongi rabok között, de a lényeg nem is ez, hanem, hogy még az eddigieknél is brutálisabb börtönőr kerül az intézménybe, akinek a polgári neve a legjobb.
Zau (Elvis Tsui, igen, hahaha!) mindenáron rendet akar teremteni a rabok között a saját szabályai szerint, ami sohasem jó. Ching (Chow Yun-Fat) kiszökik a fiához, aki nem akar az árvaházban maradni (rohadt kölke!), de aztán gyorsan visszakerül a börtönbe, ahol Zau megpróbálja őt kipellengérezni a többiek előtt. Ez nem sikerül annyira, mert Ching elárul egy szökési tervet a rabgaleri vezetőjének, Dragon-nak (Sung Young Chen).
 
Amikor a bandavezérnek sikerült megszöknie, ő is megteszi ugyanezt, bár azt nem értem, korábban miért nem tette sohasem? Odakint találkoznak, és megpróbálnak közösen eltűnni a hatóságok elől, de akciójuk azonban ezúttal sem jár sikerrel, és megint visszakerülnek a börtönbe. Na, most kezdődik csak ám a tánc, ugyanis Zau bosszúból a rabbanda cellájában akarja elhelyezni Chinget, és így is tesz. Mondtam már egy párszor. Chow kétesélyes. 
 
 
háopépé
2007.06.29
|
Prison on Fire II – Tao fan
hongkongi akciófilm, 113 perc, 1991
Rendező:

Ringo Lam

(16 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.