Menni vagy meghalni

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Kevésbé ismert tény, hogy anno két serpenyő hagymásbab között Terence Hill olykor-olykor bevállalt komolyabb hangvételű produkciókat is. Így történhetett meg, hogy neve egy stáblistára került Gene Hackmannel és Max Von Sydow-val.
Szó se róla, meglehetősen bizarr dolog Hillt színészként látni, ugyanakkor az alábbi képsorok alapján okvetlenül is azon kezdünk el gondolkodni, hogy mi lett volna, ha a 70-es években gyakrabban adja nevét hasonló kaliberű filmekhez is. 
 
Az I. világháborúnak vége, a világ figyelme ismét a titokzatos fekete kontinens, Afrika felé irányul. Marco Segrain profi kasszafúró a légióban talál menedéket, ahol Foster őrnagy, a szigorú, ám mégsem igazságtalan parancsnok keze alá kerül. Útjuk Marokkóba vezet, ahol a légionáriusoknak egy pazar kincset rejtő sír feltárásában kell segédkezniük Francois Mameau régészcsapata mellett. A bonyodalmakat csak fokozza egy gyönyörű nő, aki eltűnt apja nyomát kutatja. Az expedíciót baljós előjelek és sötét árnyak kísérik. 
kirsch
2010.07.13
|
March or Die
amerikai háborús film, 102 perc, 1977
Rendező:

Dick RichardsIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.