Tolvaj voltam mostanáig

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (2)
Ezelőtt bérgyilkosok zúztak, de így késő estére jó lesz nekünk a tolvajlás is. Elnézve a szereplőket, na meg a rendezőt, izzadós éjszakánk lesz, juhhé!
Különös, műtárgyakra specializálódott betörő trió tartja rettegésben Európa múzeumait. A társaság minden tagja árva gyerek, akiket valamikor egy bizonyos Chow úr vett a védőszárnyai alá, és ő volt az, aki megtanította nekik a tolvajlás csínját-bínját. Tiszta kis Twist Olivér! Ám ők hárman, akik a főszereplők, Joe, Jim és Sherry többé már nem utaznak csip-csup ügyekben, hiszen hamar rájönnek arra, hogy az igazi nagy pénz a festményekben van, ezért erre szakosodnak.
 
A „szakma” a kisujjukban van, és bármit szemrebbenés nélkül képesek ellopni. A furcsa hármas két tagja, Sherry és Joe szereti egymást, még akkor is, ha Joe időnként nagyon rosszul bánik a lánnyal. Sherrynek elege van a tolvaj-életből, szeretne férjhez menni, családot alapítani, de Joe ragaszkodik ahhoz, hogy sikeres pályafutásukat egy utolsó nagy rablással fejezzék be. Hát, ilyen idegállapotban nehéz lehet koncentrálni, és olykor hamar eljár a kéz. Hát, erről szól! És sikerül-e? 
 
háopépé
2007.07.05
|
Once a Thief
hongkongi akciófilm, 104 perc, 1991
Rendező:

John WooIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.