Underworld: Evolúció

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (27)
Tévedés ne essék, az Underworld második részét csak azért ajánljuk, mert nagyon jól néz ki, és mert akárcsak az első részt, kis hazánkban forgatták, jól felismerhető budapesti helyszínekkel - a kettő pedig nyilván összefügg egymással.
Az Interjú a vámpírral, a Penge vagy a Coppola-féle Drakula óta tudjuk, hogy a vámpírok nem vérengző, velejükig gonosz fenevadak, hanem meg nem értett, melegségre vágyó, vagy éppen vagány, bevállalós buliarcok - csak régen rossz volt a sajtójuk. A Selene nevű vámpírlány sem az emberi faj ellensége, noha a nagy nemzetközi vámpírszövetség(!?) első számú gyilkosa és végrehajtója, hanem a vérfarkasok rettegett likvidálója - de pocsék lenne, ha tényleg ennyi vérszívó és húsmarcangoló járna odakint -, ám az előző rész végén megismerkedett a félig vámpír, félig vérfarkas Michael Corvinnal, és segítségével megtért, majd megölte áruló főnökét, amiért logikusan menekülnie kellett.
 
Ám a latexban is szexi, no és halálos Selene most visszatér, hogy rendet vágjon, és új veszéllyel kell megküzdenie: meg kell mentenie a világot egy felbosszantott vámpírfiókától, Marcus Corvinustól - azért lehet, hogy a Corvinus nevet a magyar államnak le kellett volna védetnie, de ez csak egy futó gondolat -, aki zavaros családi ügyeinek rendezése mellett a fennálló status quo-n is változtatna némiképp. Most is Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Van Helsing) az abszolút főszereplő, amin nincs mit csodálkozni, hiszen ő a rendező csaja, de a film legjobb alakítását kétségkívül Marcus Corvinus, vagyis a skót Tony Curran nyújtja. Curran brillírozik, miközben karaktere nem elvetemült, csak a végsőkig elkeseredett - ráadásul hatalmas karmokban végződő szárnyaival tényleg elég félelmetesen néz ki.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.08.22
|
Underworld: Evolution
amerikai fantasy, 106 perc, 2006
Selena, a vámpírlány tovább küzd a vérfarkasok és a családja múltját beárnyékoló sötét összeesküvés ellen. Budapest után az Underworld folytatásában az erdőké és tömlöcöké a főszerep, meg persze a minden korábbinál dögösebb Beckinsale kisasszonyé!
Rendező:

Len Wiseman

Színész:

Kate Beckinsale
(Selene)

Scott Speedman
(Michael)

Bill Nighy
(Viktor)

Görög Zita
(Amelia)

Tony Curran
(Marcus)

Derek Jacobi
(Corvinus)

Steven Mackintosh
(Tanis)

Shane Brolly
(Kraven)

Sophia Myles
(Erika)

Forgalmazza: SPI
(4 kép)


Filmek a TV-ben
22:50
Időről időre
angol romantikus vígjáték, 2013
22:55
Rádiócsend (2019)
kanadai thriller, 2019
23:00
A rendőrsztori folytatódik
hongkongi akciófilm, 1988
23:05
Godzilla (2014)
amerikai-japán katasztrófafilm, 2014
23:05
A holló
amerikai-magyar-spanyol thriller, 2012
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
22:38
Majomparádé
I. évad, 14. rész: Monkey See, Monkey Do 01 1014 - Kangaroo
22:40
Pat a kutya
2017, I. évad, 37. rész: Váltságdíj
22:45
SpongyaBob KockaNadrág
IX. évad, 186. rész: Rák úr bankbetétje / Plankton háziállata
22:46
Badanamu csapat
I. évad, 20. rész: Badanamu Cadets Tv Animation Series 01 J
22:47
Pat a kutya
2017, I. évad, 38. rész: Sandy százados
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.