Szeretném, ha szeretnél

olvasói
7/10 (14)
Az elszabadult szemeteskonténer összehozza a lányt és a fiút. Minden rendben lenne, de jön a bonyodalom...Itt a legfrissebb romantikus vígjáték, és a tapasztalt (férfi) mozilátogató már ingatja is a fejét: Biztos megint arról van szó, hogy a zselétől csöpögő hajú ifjú sztár kisebb-nagyobb (többnyire mesterséges) bonyodalmak után megszerzi a rendesen kisminkelt bombanőt, hogy aztán a boldog pár hosszú, szenvedélyes csókkal búcsúzzon a közönségtől a vége főcím előtt. Most viszont nem kell megijedni: a Szeretném, ha szeretnél ugyan nem nélkülöz bizonyos műfaji jellegzetességeket, de azért a kifejezetten mulatságos és szórakoztató művek közé sorolható.
 
Mary (Jennifer Lopez, Mint a kámfor, A sejt), filmünk főszereplője külsejét és belső értékeit tekintve győnyőrű és okos, magánéletére nézve magányos - foglalkozása pediglen esküvőszervező.Bár egy ideig úgy néz ki, hogy már nem sokáig - lévén egy elszabadult és gátlástalan szemeteskonténer akarja a fiatal hölgyet agyontaposni. Még jó, hogy a sármos és egyáltalán nem rosszarcú gyerekdoki, Steve (Matthew McConaughey, A Newton fiúk, U-571) megmenti a végzetes találkozástól. Hamarost szerelmi vonzódás alakul ki kettejük között. Azt a tényt pedig, hogy az élet habostorta Rákóczi túróssal és kapucsínóval, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy plusz örömforrásként Maryre bízzák az év legnagyobb csinnadrattával kísért esküvőjének a megszervezését. Csakhogy az élet mégsem habostorta: nemsokára a főhősnek (és a nézőnek is!) komoly meglepetésben lesz része, ami után a dolgok nem úgy fognak menni, mint addig. Hogy a Helló, Dolly!-ra hajaz-e filmünk, ki fog derülni...Teniszkedvelőknek még annyit említenék, hogy Francine erős mellékszerepében a tenisz koronázatlan királyának, Pete Samprasnak a menyasszonyát láthatjuk.

Kevin Bierstubner
2001.04.25
|
Wedding Planner
amerikai-német romantikus vígjáték, 103 perc, 2001
Rendező:

Adam Shankman

Színész:

Jennifer Lopez
(Mary Fiore)

Matthew McConaughey
(Steve Edison)

Bridgette Wilson-Sampras
(Fran Donolly)

Justin Chambers
(Massimo)

Judy Greer
(Penny)

Alex Rocco
(Salvatore)

Joanna Gleason
(Mrs. Donolly)

Kevin Pollak
(Dr. John Dojny)

Fred Willard
(Basil St. Mosely)

(7 kép)


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
P
20
18:05
Így ne legyél elnök
amerikai életrajzi film, 2018
18:05
Két nő és egy férfi
német vígjáték, 2012
18:15
Pata tanya: Baromi buli
amerikai-német animációs film, 2006
18:30
G-Force - Rágcsávók
amerikai családi kalandfilm, 2009
18:40
Az Amazonas kincse
amerikai akcióvígjáték, 2003
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.