Montreali bankrablás

est.hu:
9/10
|
olvasói
9/10 (7)
Távol álljon tőlem, hogy egy Bill Murray-filmet ócsároljak, miközben egy Belmondo-mozit dicsőítek, ebben az esetben azonban mégsem tehetek mást. Mert míg a remake ótvar rossz volt, az eredeti egy örökérvényű alkotás.
Mindemellett méltánytalanul ritkán kerül a tévéképernyőre, míg mondjuk a határozottan humortalan Kellemes húsvéti ünnepeket című darab éveken át ötpercenként került adásba.
 
Grimm, a határozottan tehetséges gazember fantasztikus tervet eszel ki Montreal egyik bankjának kirablására. A legbiztonságosabbnak kikiáltott bankba bohócnak öltözve érkezik, és mintegy harminc túszt ejt. Ezek után a rendőrség számára kiismerhetetlenül viselkedve, különböző váratlannál váratlanabb fortélyokat alkalmazva kirámolja az egész bankot. Látszólag minden rendben is lenne, ám egyik társa úgy érzi kevesebbet kapott mint amennyi járt volna neki. 
kirsch
2010.12.15
|
Hold-Up
francia-kanadai vígjáték, 114 perc, 1985
Színész:

Jean-Paul Belmondo
(Grimm)

Kim Cattrall
(Lise)

Jacques Villeret
(Jeremie (a taxis))

Guy Marchand
(Georges)

Jean-Pierre Marielle
(Simon Labrosse)

Tex Konig
(Lasky)

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.