Önkéntesek

olvasói
(0)
Nagy vágyam volt, hogy ma az Emil és a Detektívekről írjak, de azt tessék elolvasni inkább! (A könyvtárban a Kästner betű alatt kell keresni.) Aztán megláttam ezt a filmet, és győzött rendesen. Mert arról szól, hogy van egy gazdag egyetemista, a Lawrence Bourne, aki szenvedélyes szerencsejátékos - aki nem olyan, az nem is igazi.
Egy pillanatban azonban az adóssága már olyan tetemesre nő, hogy édesatyja elhatározza, ezúttal nem húzza ki fiát a bajból, boldoguljon az maga. Lawrence-nek végül két választása marad: vagy elverik, vagy beáll egy Thaiföldre induló békemisszióba. Én arra is kíváncsi lennék, hogyan lett pont ez a két választás, főleg az utóbbi, de azt tutira elmagyarázzák majd. Értelemszerűen hősünk (?) az utóbbit választja, és két nap múlva már Bangkokban landol két újdonsült társával együtt, akik biztos szintén nagyon jó fejek.
 
Feladatuk az lesz, hogy egy eldugott kis falut híddal összekössenek a civilizációval, ám a hídra a kínai ópiummaffiának is szüksége van. Hát ez teljesen érthető, elvégre a híd szállításra is teljesen alkalmas, nem? Az oly nagyon várt híd elkészül, ám egyszerre érnek oda az Egyesült Államok hadseregének buldózerei, az ópiumcsempészek karavánja és a kommunista gerillák. Mondják, minek mennek oda buldózerek, ha most épült, mert a többit még megértem? Túlélik-e vajon az építők és a híd a nagy találkozást? Ez nagyon izgalmas film lesz, röhejességgel! 
 
 
 
háopépé
2006.06.21
|
Volunteers
amerikai vígjáték, 107 perc, 1985
Rendező:

Nicholas MeyerIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.