Magánürügy

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (10)
Kizárt, hogy egy filmekből közepesen kiművelt egyed ne tudná elsőre helyesen megtippelni ezen film műfaját. Naná, hogy romantikus vígjátékról van szó, és ezúttal kizárólag Brittany Murphy iránti kegyeletből nem adok hangot további véleményemnek.
Stacy egy népszerű szembesítőshow segédproducere. A fiatal lány legfőbb problémája, hogy a barátja miért irtózik annyira a házasság gondolatától. Mivel hiába faggatja a korábbi zátonyra futott kapcsolatairól, oknyomozó riportba kezd, mintha csak a soron következő műsorhoz gyűjtene anyagot.  
 
Interjúalanyai a fiújától elcsent kézi számítógépből kinyert exbarátnők hosszú sora, akik között van szexmániás fotómodell, bőrgyógyásznak hitt nőgyógyász és szimpatikus hokirajongó. Egyvalamiről Stacy elfelejtkezik, műsorának sava-borsa a botrány. Ezt hamarosan első kézből is megtapasztalhatja. 
kirsch
2011.01.03
|
Little Black Book
amerikai romantikus vígjáték, 111 perc, 2004
Rendező:

Nick Hurran

Színész:

Brittany Murphy
(Stacy)

Ron Livingston
(Derek)

Holly Hunter
(Barb)

Kathy Bates
(Kippie Kann)

Rashida Jones
(Dr. Rachel Keyes)

Sharon Lawrence
(mama)

Julianne Nicholson
(Joyce)

Stephen Tobolowsky
(Carl)

Kevin Sussman
(Ira)

(30 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.