Garfield 2.

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (408)
Garfield, a lusta macska kétségkívül az egyik legviccesebb rajzolt karakter a világon, így félig életre keltett és szarkazmusától megfosztott gyerekverziója is éppen elég szórakoztatóra sikerült, hogy kibírjon egy folytatást is.
Én még most sem vagyok megbarátkozva a gondolattal, hogy miért kellett Garfield macska számítógéppel éltre keltett verzióját élő szereplők közé helyezni, amikor olyan remek egész estés animációs filmek születnek zsinórban, de ha ezen túlteszi magát az ember, akkor kezdődhet a ráismételt kaland. Macskánk gazdája, Jon ugyanis szerelme, a szexi állatorvoslány után Londonba lódul, de Garlfield titokban vele utazik, hogy megakadályozza a készülő frigyet - mert melyik háziállat szeretne állatorvost a családba? Én például most viszem a kutyát oltatni, az is egy külön kaland lesz, mert szegény a kulcslyukon keresztül is próbál kimászni a váróból, ha odáig eljutunk egyáltalán. Lényeg a lényeg, cicánkat Angliában összekeverik a helyi macskaarisztokrácia egyik, színre és súlyra hasonló, ám habitusra homlokegyenest különböző tagjával, és ebből lesz a sok móka és helyzetkomikum, mivel a másik macska egy hatalmas vagyon örököse, és mint ilyen, veszélyben mind a kilenc élete! 
 
Persze Garfield önmagában is aranybánya egy vígjátékhoz: elég, ha gyakran sütik el a lasagnás poénokat, és kellőképpen sokszor rúgatják seggbe Odie kutyát, akihez Till Atilla magyar hangjával felszerelt macskánkat oly ambivalens kapcsolat fűzi, most pedig a britek kárára is el lehet sütni néhány viccet. A kölkök garantáltan imádni fogják, az őket elkísérő felnőttek pedig mérsékelten fognak szórakozni - de ki akarja magát jól érezni? 
 
Vízer
2006.07.26
|
Garfield: A Tale of Two Kitties
amerikai családi film, 78 perc, 2006
Imádnivaló dagadt macskánk ezúttal Angliában és véletlen szerepcserében kavarja a lasagnét, egy jelentős vagyon elkényeztetett örökösének veszélyeztetett vörös bundájában...
Rendező:

Tim Hill

Színész:

Breckin Meyer
(Jon Arbuckle)

Jennifer Love Hewitt
(Liz)

Billy Connolly
(Dargis)

Ian Abercrombie
(Smithee)

Roger Rees
(Mr. Hobbs)

Lucy Davis
(Abby)

Jane Carr
(Mrs. Whitney)

Oliver Muirhead
(Mr. Greene)

Forgalmazza: InterCom

Műsoron a TV-ben

Mozi+
 2019.10.06., vasárnap, 13:30

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(8 kép)


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:05
Így ne legyél elnök
amerikai életrajzi film, 2018
18:05
Két nő és egy férfi
német vígjáték, 2012
18:15
Pata tanya: Baromi buli
amerikai-német animációs film, 2006
18:30
G-Force - Rágcsávók
amerikai családi kalandfilm, 2009
18:40
Az Amazonas kincse
amerikai akcióvígjáték, 2003
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.