Sátánka - Pokoli poronty

olvasói
9/10 (23)
Nos, ambivalens érzelmek kerülgetik fortyogó lelkemet, ugyanis tiszta szívvel senkinek sem kívánnám ezt a filmet, aztán mégis. Az olyan igénytelen seggek, mint én, biztosan szeretni fogják, pláne, ha bejön nekik Sandler imbecillis stílusa, mely mentes minden színészi kelléktártól, és csak az idiotizmus tartja össze.
Ráadásul kedvenc ikonjaim is megfordulnak a filmben, a mindenben tökéletes Harvey, a zseniálisan hülye Tarantino, de még a politoxikomániát marketinggé alakító Ozzy is. Na, akkor a tartalom; Sandler Nicky, a Sátán egyik fia, aki nem nagyon vesz részt a családi bizniszben, inkább csak elzenélget a sufniban. Két idősebb fivére Adrian és Cassius azonban erősen harcolnak a legzsírosabb alvilági pozícióért, ám a fater, maga a Sátán (Keitel) nem akar visszavonulni, ezért a fiúk új területet keresnek maguknak, történetesen New York-ot. Ez a problémák egyik fele csak, családi szempontból azonban jelentősebb a másik, miszerint távozásukkal a pokol kapui befagynak, és ennek következtében a bűnös lelkek kívül rekednek. Azok nélkül pedig a Sátán papa ereje és „teste” is gyengülni kezd.
 
Kikövetkeztethető, hogy Nicky-re vár a feladat, hogy helyreállítsa a pokol egyensúlyát. Innentől érvényesül igazán Sandler „alkotói” hozzájárulása a műhöz, ami - mivel humora nem nagyon van neki - főleg alpári gegek sorjázását jelenti, amit viszont ügyesen csinál. Először is meg kell tanulnia életben maradnia, ugyanis kezdetben másodpercenként éri "halálos" baleset, majd el kell sajátítania számtalan rendkívül problémás dolgot, mint például az evést és az alvást, meg ilyenek. Szóval, aki szereti az ilyet, (jelentkezem!) annak tetszeni fog, de az igényesebb lelkületű (sznob!) kecsegek messze kerüljék el a készüléket!
háopépé
2006.08.25
|
Little Nicky
amerikai vígjáték, 90 perc, 2000
Rendező:

Steven Brill

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
18:05
Lány a tenger fenekén
német romantikus film, 2011
18:25
Trükkös öregfiúk
francia vígjáték, 2018
18:30
Hidalgo - A tűz óceánja
amerikai kalandfilm, 2004
18:35
Szombat esti láz
amerikai musical, 1977
18:40
Vad Kunság - A Puszta rejtett élete
magyar ismeretterjesztő film, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
12:05
Új bolondos dallamok
2015, I. évad, 92. rész: Nincs több tét
12:05
Megkutyult kutyalét
Clean évad, 3. rész: 318
12:08
Thomas, a gőzmozdony 20
18. rész: Szemet szemért
12:10
Új bolondos dallamok
2015, I. évad, 101. rész: A nyúl legjobb barátja
12:12
Bob a Mester
I. évad, 20. rész
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.