Sliver

olvasói
6/10 (9)
Ha Tom Berenger, akkor vagy beteg, vagy alkesz. Ha Sharon Stone, akkor szex. Ha valamelyik Baldwin, akkor gyilokpornó, vagy simán dugás és ölés, tiszta ügy. De legalábbis „szenvedélyes erotika” és gyilkosság, kis betegséggel keverve.
Most is erre lehet számítani, csak adjunk hozzá még némi technikát, ami egy csúcs felhőkarcolóban (Sliver) figyel. Szó szerint. Ide költözik Carly Norris (Sharon) a vonzó, fiatal(?) nő, és hamarosan megismerkedik a két potenciálisan szóba jöhető farokkal a házból. A csupa üveg felhőkarcolóról tudni kell, hogy rejtélyes halálesetek otthona, hinnye, ez kicsit szellemes volt! Meg ez is! (Ti.: szellemes, jó mi?) Az egyik hím Jack Landsford (Berenger), aki - Tom alkatának tökéletesen megfelelően - egy zavart krimi író, aki a ház balesetei után nyomoz megszállottan. (Emlékszünk a Vészhelyzet-ben Berenger csodálatos pár részére, mikor a drogvonal után kutató és ezalatt függővé váló újságírót alakította?)
 
Beri után Sharon Zeke-re vált, mert megijed az író fura viselkedésétől. Zeke annál nagyobb hatással van a nőre, ugyanis fiatalabb, szexibb, ráadásul a hatalmas ház is az övé, ami rahedli dohányt feltételez. A vonzó, fiatal férfi egy pillanatig sem titkolja, hogy mennyire tetszik neki a nő, így viszonyuk egyre szenvedélyesebbé válik. Na, de jó-e ez? Mert még nem meséltem a már emlegetett vizuális technológiáról, ami figyel!
háopépé
2006.09.22
|
Sliver
amerikai romantikus thriller, 108 perc, 1993
Rendező:

Phillip Noyce

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.