Dögölj meg, John Tucker

est.hu:
3/10
|
olvasói
8/10 (204)
A szerelem sötét verem, és lássuk be, legtöbb kapcsolatunk nem kölcsönös jó érzéssel zárul, sőt! A megcsalatott nőnél pedig aligha találhatunk veszélyesebb természeti jelenséget - hacsak nem három megcsalatott nőt.
A három szóban forgó nő - szerepük szerint lány - ugyanannak a pasinak, a főiskola legjobb csávójának, a címbéli John Tuckernek (Jesse Metcalfe - Született feleségek) a babája volt anélkül, hogy tudtak volna egymásról. Ám egy szép napon kiderül a turpisság - három csajt tartani egy logisztikai rémálom lehet! -, és a lányok bosszút esküsznek. Tervükhöz szükségük van egy hamvas, őszinte lányra, ez volna Kate (Brittany Snow), a suli egyik legjelentéktelenebb tanulója, akiből sec perc alatt bombázót faragnak. Kate lesz a csali, neki kell magába habarintania a díszhímet, hogy aztán kivételesen a csávónak törjön össze a szíve. Vagy valamije, nem tudom, nehéz volt figyelni, mert sokáig nem történt semmi, aztán a főszereplő néha nagyon félénk volt, néha nagyon magabiztos, de aztán Tuckerék Johnja a női összeesküvésnek megfelelően belezúgott, de nem minden úgy alakult, ahogy... 
 
A végső fordulat csak annak hozhat meglepetést, aki még sosem látott tinifilmet, ezt a jópofa darabot ráadásként egy hölgy, bizonyos Betty Thomas (Dr. Dolittle) rendezte, úgyhogy erős szentimentalitásra - ha lehet ezt így ragozni - is számíthatunk. Olyan lányoknak ajánljuk, akiknek kifejezetten ambíciójuk, hogy pomponlányok legyenek, továbbá pubertáskori problémákkal küszködőknek és az Összetört Szívek Klubja örökös tagjainak. 
 
Vízer
2006.10.18
|
John Tucker Must Die
amerikai vígjáték, 89 perc, 2006
Az iskola menő csávója egyszerre három csajnak udvarol, de a lányok bosszút esküsznek a hűtlen senki ellen. Első randis film poligámoknak.
Rendező:

Betty Thomas

Színész:

Ashanti
(Heather)

Jesse Metcalfe
(John Tucker)

Brittany Snow
(Kate)

Sophia Bush
(Beth)

Arielle Kebbel
(Carrie)

Jenny McCarthy
(Lori)

Penn Badgley
(Scott)

Taylor Kitsch
(Justin)

Forgalmazza: InterCom
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.