Dögölj meg, John Tucker

est.hu:
3/10
|
olvasói:
8/10 (204)
A szerelem sötét verem, és lássuk be, legtöbb kapcsolatunk nem kölcsönös jó érzéssel zárul, sőt! A megcsalatott nőnél pedig aligha találhatunk veszélyesebb természeti jelenséget - hacsak nem három megcsalatott nőt.
A három szóban forgó nő - szerepük szerint lány - ugyanannak a pasinak, a főiskola legjobb csávójának, a címbéli John Tuckernek (Jesse Metcalfe - Született feleségek) a babája volt anélkül, hogy tudtak volna egymásról. Ám egy szép napon kiderül a turpisság - három csajt tartani egy logisztikai rémálom lehet! -, és a lányok bosszút esküsznek. Tervükhöz szükségük van egy hamvas, őszinte lányra, ez volna Kate (Brittany Snow), a suli egyik legjelentéktelenebb tanulója, akiből sec perc alatt bombázót faragnak. Kate lesz a csali, neki kell magába habarintania a díszhímet, hogy aztán kivételesen a csávónak törjön össze a szíve. Vagy valamije, nem tudom, nehéz volt figyelni, mert sokáig nem történt semmi, aztán a főszereplő néha nagyon félénk volt, néha nagyon magabiztos, de aztán Tuckerék Johnja a női összeesküvésnek megfelelően belezúgott, de nem minden úgy alakult, ahogy... 
 
A végső fordulat csak annak hozhat meglepetést, aki még sosem látott tinifilmet, ezt a jópofa darabot ráadásként egy hölgy, bizonyos Betty Thomas (Dr. Dolittle) rendezte, úgyhogy erős szentimentalitásra - ha lehet ezt így ragozni - is számíthatunk. Olyan lányoknak ajánljuk, akiknek kifejezetten ambíciójuk, hogy pomponlányok legyenek, továbbá pubertáskori problémákkal küszködőknek és az Összetört Szívek Klubja örökös tagjainak. 
 
Vízer
2006.10.18
|
John Tucker Must Die
amerikai vígjáték, 89 perc, 2006
Az iskola menő csávója egyszerre három csajnak udvarol, de a lányok bosszút esküsznek a hűtlen senki ellen. Első randis film poligámoknak.
Rendező:

Betty Thomas

Színész:

Ashanti
(Heather)

Jesse Metcalfe
(John Tucker)

Brittany Snow
(Kate)

Sophia Bush
(Beth)

Arielle Kebbel
(Carrie)

Jenny McCarthy
(Lori)

Penn Badgley
(Scott)

Taylor Kitsch
(Justin)

Forgalmazza: InterCom


Film premierek

Floridai álom

amerikai filmdráma, 111 perc, 2017

Thelma

dán-francia-norvég-svéd thriller, 116 perc, 2017

Gengszterzsaruk

amerikai akciófilm, 140 perc, 2018

A legsötétebb óra

angol életrajzi dráma, 125 perc, 2017

68 lepedő

amerikai krimivígjáték, 93 perc, 2017
Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
22:15
A tehetséges Mr. Ripley
amerikai krimi, 1999
22:20
Szerelmi játszma
amerikai romantikus vígjáték, 2016
22:20
A vád tanúja 2.
amerikai-angol krimi, 2016
22:50
Cunami
dél-koreai akciófilm, 2009
22:55
Csontok és skalpok
amerikai-angol horror-western, 2015
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.