Dögölj meg, John Tucker

est.hu:
3/10
|
olvasói
8/10 (204)
A szerelem sötét verem, és lássuk be, legtöbb kapcsolatunk nem kölcsönös jó érzéssel zárul, sőt! A megcsalatott nőnél pedig aligha találhatunk veszélyesebb természeti jelenséget - hacsak nem három megcsalatott nőt.
A három szóban forgó nő - szerepük szerint lány - ugyanannak a pasinak, a főiskola legjobb csávójának, a címbéli John Tuckernek (Jesse Metcalfe - Született feleségek) a babája volt anélkül, hogy tudtak volna egymásról. Ám egy szép napon kiderül a turpisság - három csajt tartani egy logisztikai rémálom lehet! -, és a lányok bosszút esküsznek. Tervükhöz szükségük van egy hamvas, őszinte lányra, ez volna Kate (Brittany Snow), a suli egyik legjelentéktelenebb tanulója, akiből sec perc alatt bombázót faragnak. Kate lesz a csali, neki kell magába habarintania a díszhímet, hogy aztán kivételesen a csávónak törjön össze a szíve. Vagy valamije, nem tudom, nehéz volt figyelni, mert sokáig nem történt semmi, aztán a főszereplő néha nagyon félénk volt, néha nagyon magabiztos, de aztán Tuckerék Johnja a női összeesküvésnek megfelelően belezúgott, de nem minden úgy alakult, ahogy... 
 
A végső fordulat csak annak hozhat meglepetést, aki még sosem látott tinifilmet, ezt a jópofa darabot ráadásként egy hölgy, bizonyos Betty Thomas (Dr. Dolittle) rendezte, úgyhogy erős szentimentalitásra - ha lehet ezt így ragozni - is számíthatunk. Olyan lányoknak ajánljuk, akiknek kifejezetten ambíciójuk, hogy pomponlányok legyenek, továbbá pubertáskori problémákkal küszködőknek és az Összetört Szívek Klubja örökös tagjainak. 
 
Vízer
18 October 2006
|
Hungarian title: Dögölj meg, John Tucker
American comedy, 89 perc, 2006
Rendező:

Betty Thomas

Színész:

Ashanti
(Heather)

Jesse Metcalfe
(John Tucker)

Brittany Snow
(Kate)

Sophia Bush
(Beth)

Arielle Kebbel
(Carrie)

Jenny McCarthy
(Lori)

Penn Badgley
(Scott)

Taylor Kitsch
(Justin)

Forgalmazza: InterCom
(11 kép)


Film premierek

Pelyhes – Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Patrick – Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Nyitva

magyar romantikus vígjáték, 98 perc, 2018

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt

amerikai-belga-francia-indiai-szingapúri filmdráma, 92 perc, 2018

Az első ember

amerikai filmdráma, 141 perc, 2018
Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
18:10
Az állampolgár
magyar film, 2016
18:15
Kétely
amerikai filmdráma, 2008
18:20
Godzilla
amerikai fantasy, 1998
18:30
Szigorúan piszkos ügyek 3
hongkongi gengszterfilm, 2003
18:45
Úgy, ahogy vagy
amerikai film, 2016 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.