Friss vér

olvasói
(0)
No, ezt a filmet nem másért ajánlom, csak azért, mert rengeteg híres csákó játszik benne, rettentően régen. Azt nem hinném, - pusztán a gyártási év, és a tartalom alapján -, hogy jó film lenne, de mindenképpen filmtörténeti érdekesség.
Svajce, Kenus Révész, Rablóv egy filmben, 1986-ban! Ez, akárcsak a Lola-T, mindent visz! De nézzük, miről van szó dramaturgiailag. Dean Youngblood, bár még csak tizenhét éves, máris nagy terveket dédelget. Mivel agya nem sok van, minden álma, hogy profi hokisként szerződtessék. Pedig a jégbohócok élete nem könnyű, hiszen nem csak a pályán kell megfelelniük, (ahol testi épségük folyamatosan veszélyben van) de az öltözőben is helyt kell állni.(!)
 
Ezt nem értem, de esküszöm, erről szól! Egy újoncnak pedig a legnehezebb dolga akkor van, ha be akar illeszkedni, csak a csatorna ajánlójában nem írták, hogy hová. Gondolom, egy új csapatba, vagy öltözőbe, majd kiderül. Dean állja a sarat, ám egy nap szörnyű dolog történik, és életében először meg kell hoznia a legfontosabb döntést... de ennél a résznél abbahagyták, és nem írtak többet, dögöljek meg, ha kitalálom mit, ezért muszáj lesz megnézni, ha meg akarom tudni, mi is ez valójában.
háopépé
2006.10.27
|
Youngblood
amerikai romantikus filmdráma, 110 perc, 1986
A tehetséges fiatal hoki-reménység, annak érdekében, hogy magára és küzdeni tudására felhívja a profi tehetségkutatók figyelmét, kockázatos akciókba kényszeríti magát a pályán, mindaddig amíg az egyik erőszakos és agresszív ellenfél zaklatni kezdi, és majdnem megöli egyik csapattársát a jégen. A történet a Rocky-filmek hagyományát folytatja.
Rendező:

Peter Markle

Színész:

Keanu Reeves
(Heaver)

Patrick Swayze
(Derek Sutton)

Rob Lowe
(Dean Youngblood)

Cynthia Gibb
(Jessie Chadwick)

Ed Lauter
(Murray Chadwick)

Fionnula Flanagan
(Miss McGill)

Ken James
(Frazier)

(1 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.