Pánik az irányítótoronyban

olvasói
9/10 (1)
Ez gyönyörűszép alkotás lesz! Szívszorító dramaturgia és feszesen fokozódó izgalom. Ezt hallgassátok! Jack Harris volt az egyik legjobb földi légiirányító, amíg egy repülőszerencsétlenség az egész addigi életét romba nem döntötte.
Az egészet! Karrierje és magánélete összeomlott, csak egy dolog maradt meg számára – a lezuhant gép pilótájának utolsó szavai, amelyek elkísérik egész életét. Oh, most, hogy visszatértem a sírásból, kicsit hüppögve, de már tudom folytatni. Nem is bírnám másképp, hiszen érzem, hogy a főszereplőt őrlődő magányából fel kell rázni valahogy, hiszen olyan értékes elem!
 
Nem is késlekedik soká a megoldás. Évekkel az emberi sorsot sivársággá pusztító baleset után egy kegyetlen vihar megbénítja Phoenix-et, és Jack újra abban a világban találja magát, amelyről úgy gondolta, hogy már örökre maga mögött hagyta. A lehetetlennel kell szembenéznie, és ez nem is kevés; elfelejteni a múltat és biztonságban földre irányítani repülőgépek tucatjait, több száz utassal a fedélzeten „úgy, hogy a radar nem működik, nincs kapcsolat és nincs irányítás!” És, akkor mi van, bazz?! Kis zászlókkal fogja operálni tán a légifolyosókat? Meg kell tudnom!
háopépé
2006.11.13
|
Ground Control
amerikai akciófilm, 93 perc, 1998
Rendező:

Richard Howard

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.