Tuti duók

est.hu:
6/10
|
olvasói
3/10 (3)
Ahogy magát a karaokét sem szokás komolyan venni, Bruce Paltrow kellemes, bár kissé feledhető vígjátékának történetét sem érdemes mikroszkóp alatt kielemezni, mert nem ez a lényeg.
Az azóta már elhunyt Bruce természetesen Gwyneth Paltrow papája, így nem csoda, hogy a jobb szó híjján szívmelengetőnek titulálható film elsősorban a kapcsolatokról szólnak – legyenek azok családi, baráti, vagy szexuális természetűek -, másodsorban meg ott a zene, és csak aztán jöhet az a fránya történet. Ez pedig hat idegenről szól, akik az élet különböző útjain járnak, de egy dolog közös bennük: rajonganak a karaokeért. A fene tudja miért, de szeretnek kiállni egy rakás idegen elé egy füstös kis kocsmában, és mások sokszor elég csacska dalait éneklik el –de mivel nem is csinálják olyan rosszul, nehéz rájuk haragudni. A kisvárosi énekesnő arról álmodozik, hogy sztár lesz belőle; a fiatal taxisofőr az élet értelmét keresi, miután rajtakapta feleségét a legjobb haverjával; az ex-szélhámos angyali hangja gyilkos múltját leplezi; a kiégett üzletember ráunt arra, hogy hörcsög módjára gyűjtögessen; így lelép családja elől, az ártatlan Las Vegas-i showgirl, Liv pedig figyelemreméltó kapcsolatot talál egy dörzsölt karaokéshoz – aki történetesen az apukája, de csak egy temetésen találkoztak össze.
 
A nebraskai Omahában karaokeversenyt rendeznek, amelynek fődíja 5000 dollár. A résztvevők persze először egymást akarják túllicitálni, aztán rájönnek, hogy a támogatással többre mennek, és így állnak össze a tuti duók – amelyek sikerültek annyira, hogy a legtöbbet még ma is megtalálhatjuk az interneten, amiből az is kiderül, hogy Gwyneth-nek kellemes, kissé darabos hangja van, és elég suta a mozgása a színpadon.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.06.13
|
Duets
amerikai vígjáték, 112 perc, 2000
Rendező:

Bruce Paltrow

(7 kép)


Filmek a TV-ben
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:04
Pat, a kutya
2017, 69. rész: Sir Pat lovag
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 20. rész: A Jó, a Rossz és a Ud 1. rész
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, 431. rész: A nyafogás
04:10
Pat, a kutya
2017, 70. rész: Nincs megállás
04:10
Game Shakers
II. évad, 213. rész: Tánc, repülő malac, egyebek...
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.