Hírek
Puskin Kuckó Rajzpályázat: „Királyfi és királylány”
Rajzpályázatot hirdet a Puskin Kuckó „Királyfi és királylány" címmel óvodásoknak és kisiskolásoknak. Melyik mesét szereted a legjobban? Melyik királyfi a leghősiesebb, a legnemesebb vagy a legbarátságosabb?
Kívánj egyet és rajzold meg! - Rajzpályázat 5-10 éveseknek
A Pagony Kiadó az évet egy izgalmas rajzpályázattal indítja a tavaszt március 1. és 22. között: Kívánj egyet és rajzold meg! Értékes nyeremények és kiállítás vár, ha rajzolsz!
Gyermekbántalmazás elleni kampányt indít a Cartoon Network
A világszerte népszerű Cartoon Network csatorna kisfilm sorozatot készített a nemzetközileg elismert jótékonysági szervezet, az UNICEF Magyarország és Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány szakmai támogatásával, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gyerekek egymás közti, iskolai erőszakos viselkedésére.
Kisebb eséllyel lesz allergiás a gyerek, ha kézzel mosogat a család
Csökkentheti a gyermekkorban kialakuló allergia lehetőségét, ha a családban nem géppel, hanem hagyományosan, vagyis kézzel mosogatják az edényeket - derült ki egy svéd kutatásból.
Helló Anyu – Új családbarát közösségi tér nyílt Budapesten!
Megnyílt Budapest belvárosában a Helló Anyu! Ez egy maximálisan baba-, mama- és családbarát kulturális közösségi tér és ökokávézó, amely egyrészt ideális találkozóhely a csecsemőkkel, kisgyermekekkel otthon lévő kismamák számára…
Húsvéti gyerekrajzpályázat
A rajzpályázatra óvodások és kisiskolások (4 éves kortól 8 éves korig) jelentkezését várják a megjelölt témának megfelelő pályaművekkel, melyek a Barabás Villában kerülnek kiállításra április 2-től 12-ig.
Nem isznak elég vizet a magyar gyerekek egy felmérés szerint
Nem isznak elég vizet a magyar gyerekek - derül ki egy reprezentatív kutatásból, amely szerint a 4 és 10 év közötti korosztály ötödét fenyegeti a dehidratáció veszélye.
Újra megnyílik a Kölyöklabor az állatkerti Varázshegyben
Újra megnyílik a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Kölyöklabor, ahol a Varázshegy termeiben zajló foglalkozásokon a kémiát még nem tanuló gyerekek számára teszik élményszerűvé az első találkozást a kísérletezéssel.
Aranykezű tamarin ikrek a Szegedi Vadasparkban
Már a szerencsésebb látogatók is megfigyelhetik azt az aranykezű tamarin (Saguinus midas) ikerpárt, amely január második hetében született a Szegedi Vadasparkban. A gondos nevelésnek köszönhetően a kölykök szépen cseperednek.
Operajegyre pályázhatnak hátrányos helyzetű, zenét szerető gyerekek
Az Erkel Ferenc Színház Leánder és Lenszirom című családi meseopera előadásának jegyeire pályázhatnak 8-14 év közötti diákok a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat felhívására.
6789101112131415
10 / 73 oldal

Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Egy kutya négy útja

amerikai családi film, 109 perc, 2019

Rocketman

amerikai-angol musical, 121 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:10
Majomparádé
I. évad, 1. rész: Monkey See, Monkey Do 01 1001 - Ostrich
19:15
Maggie és Bianca - Divatból jeles
II. évad, 15. rész: Hol van Bianca?
19:19
Bing
I. évad, 71. rész: Bing Bunny 01 1071
19:20
Szilaj a szabadon száguldó
I. évad, 21. rész: Lucky és a türelmetlen páciens
19:25
Medvetesók
2015, 127. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.