Hírek
Élményalapú programozóiskola nyílt gyerekek számára
A programozást egészen fiatal korban el lehet kezdeni; már az alsó tagozatosok is könnyen megtehetik az első lépéseket. Az ehhez szükséges tudást és az első sikerélményeket az idén indult, Budaörs és Gödöllő után az első fővárosi iskoláját nyitó Logiscoolban szerezhetik meg a gyerekek.
Itt az ősz, figyeljünk a sünökre!
Minden ősszel sünök sokasága hal máglyahalált a kiskertekben lehullott avar elégetése miatt. Pedig egy kis odafigyeléssel megelőzhetők lennének az ilyen tragédiák. Ezért a Fővárosi Állatkert ilyenkor külön is felhívja a figyelmet a sünök védelmére.
Speciális játszóteret avattak Kisvárdán
Sérült és ép gyermekek által egyaránt használható speciális játszóteret építettek önkéntesek Kisvárdán, a cél a fogyatékkal élő gyermekek integrációjának segítése - közölte az építést támogató GE Hungary Kft. Kisvárdai Fényforrásgyár.
Újra képernyőn a világ legismertebb teknőcei
Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek! Amellett hogy újra előbukkannak a sötét sikátorokból, hogy felvegyék a küzdelmet a város ellenségeivel, megtartják kedvenc szokásukat is: két akció között ugyanúgy majszolgatják a pizzájukat.
Nyílik Magyarország legnagyobb gyerekkönyvesboltja
Október 17-én megnyílik az ország legnagyobb gyerekkönyvesboltja Budapesten. A Pagony Kiadó pesti és székesfehérvári márkaboltja mellett most friss kínálattal, 220 négyzetméteren, a Bartók Béla úton is várja a családokat.
Kezdődhet a mulatság Halász Judittal
Magyarországon mindenki ismeri vagy hallott már Halász Judit színművésznő műfajteremtő gyermeklemezeiről, melyek legnagyobb eredménye - számos elismerés mellett - a sok százezer gyermek arcára csalt mosoly.
Folytatódik a Versfilmek sorozat
Az egyszervolt.hu és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) animációs tanszékének közös vállalkozása, hogy kortárs költők verseihez készítenek animációt. Ezúttal gyerekzenekarok, és előadóművészek alkotásaihoz készült animációkat tekinthetnek meg a mese.tv látogatói.
A Nagy Dia Nap - vetít az egész ország
A Diafilmgyártó Kft. 60. jubileumának éve van idén, ezért jó lenne, ha minél több gyermek találkozna a diavetítés élményével. Az alábbi felhívás ennek érdekében minden gyermekintézményhez, óvodához, iskolához, könyvtárhoz és játszóházhoz szól.
Generációk együtt - A családi fotópályázat
Mai Manó császári és királyi udvari fényképész műteremházában működő Magyar Fotográfusok Háza az Indafotóval együttműködve az épület fennállásának 120. évfordulója alkalmából családi fotópályázatot hirdet.
Átadták a Naphegy téri Pom Pom játszóteret
Pom Pom meséinek jól ismert szereplői, köztük Pom Pom és Picur, valamint a Radírpók és Gombóc Artúr is várja a gyerekeket a megújult Naphegy téri játszótéren, amelyet szerdán adtak át Budapesten.
6789101112131415
10 / 71 oldal

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Grincs

amerikai animációs film, 86 perc, 2018

Asterix: A varázsital titka

francia animációs film, 85 perc, 2018

Mary Poppins visszatér

amerikai családi film, 130 perc, 2018

Lengemesék 2 - Tél a nádtengeren

magyar animációs film, 90 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
17:49
Thomas, a gőzmozdony
IX. évad, 5. rész
17:50
Sárkányok: Irány az ismeretlen!
2015, 508. rész: A háború szárnyai 1. rész
17:55
Scooby-Doo és a Koboldkirály
2008
18:00
The Avatars
II. évad, 21. rész
18:00
Thomas, a gőzmozdony
X. évad, 7. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.