Hírek
Megnyílt a Tündér Ilona játszótér a Holnemvolt Parkban
Újabb játéklehetőséggel bővült a Holnemvolt Park programkínálata, megnyílt ugyanis a Tündér Ilona játszótér. Az Állatkertbe vagy a Holnemvolt Parkba jegyet váltott látogatók számára minden további díj vagy zseton nélkül igénybe vehető játszótér különlegessége, hogy műalkotásnak is beillő egyedi játékok kínálnak felhőtlen perceket a gyerekeknek.
Megnyílt a Balatoni Vízivilág Látogatóközpont Balatonfüreden
Megnyílt a Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont csütörtökön Balatonfüreden. A központ 17 akváriumában több mint ötvenféle édesvízi és tengeri halat lehet megcsodálni, köztük a névadó bodorkát.
Egyre népszerűbb a mogyoródi military tábor
Idén már pótturnusokat is hirdettek az egyre népszerűbb mogyoródi military táborban, ahol a gyerekek katonás nevelést kapnak: megtanulják a gépkarabély használatát, a rádiózást, emellett van terepgyakorlat, éjszakai riadó, de külön napirendi pont a bakancspucolás is.
J.K. Rowling visszatért Harry Potterhez
Majdnem hét évvel azután, hogy megjelent a Harry Potter-könyvsorozat utolsó, hetedik kötete, J. K. Rowling – a rajongók legnagyobb örömére – egy új, rövid történetet jelentett meg Harryékről saját honlapján, a Pottermore-on.
Flamingófiókák a Holnemvolt Parkban
Új helyükön is rendületlenül szaporodnak a Fővárosi Állat- és Növénykert flamingói. A rózsás színű madarak tavasszal költöztek át az április végén megnyitott Holnemvolt Parkba. A flamingók a vártnál hamarabb hozzászoktak új kifutójukhoz.
Minimax stranddá alakul a Dagály
A budapesti Dagály strandot idén két hétre, július 12. és 26. között gyerekstranddá varázsolja a Minimax. A gyerekek nemcsak Pici cicával és Maci kutyával találkozhatnak a fürdőben, de számos vízhez kapcsolódó játékot is kipróbálhatnak.
Phineas és Ferb: Buktasd le őket, Candace! Mini maraton a zseni testvérpárral július 14-től két teljes héten át a Disney Csatornán
Sikerül valaha Candace-nek lebuktatni a testvéreit? Valószínűleg nem. Most azonban újabb kalandokba keverednek a fiúk, és természetesen K Ügynök sem maradhat ki egyetlen epizódból sem, aki ismét megmenti a világot. Július 14., hétfőtől Te se maradj ki a Phineas és Ferb mini maratonból a Disney Csatornán!
Multimédiás arborétumi színdarabban menti meg a bolygót Futurobi
Világviszonylatban is egyedülálló virtuális szereplővel, Futurobival a főszerepben állítottak színpadra interaktív gyermekdarabot Magyarországon az ország 20 legszebb arborétumát és botanikus kertjét összefogó „Újszerű módszerekkel a zöld jövőért” program részeként.
Űrmajmok és galaktikus kalandok a Nickelodeonon
Egy messzi-messzi galaxisban él két űrmajom. Nincsenek szuperképességeik, sziklákat sem tudnak emelgetni a tudatukkal, egy dologban azonban megállíthatatlanok: mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket.
Mentett állatkölykök az Állatkertben
Egy tucat aprócska sün és egy ürgekölyök cseperedik a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyén. Az elárvult, és ezért jelenleg emberi segítségre szoruló kisállatokat felnevelésük után természetes élőhelyükön fogják szabadon engedni.
9101112131415161718
13 / 72 oldal

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Dumbó

amerikai családi film, 112 perc, 2019

A hiányzó láncszem

amerikai-kanadai animációs film, 95 perc, 2019

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
18:12
Sam, a tűzoltó
VI. évad, 1. rész
18:14
Tini titánok, harcra fel!
2013, 1135. rész: Április bolondjai
18:15
Én kicsi pónim: Varázslatos barátság
VII. évad, 12. rész: Rendezetlen összhang
18:20
Csak lazán, Scooby-Doo!
2015, 52. rész: Oposszum parti / A félszakállú kincse
18:20
A Lármás család
III. évad, 303. rész: Ki ehet a végén?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.