Hírek
…áció, káció, vakáció!!!- és Gyerek Sziget másodszor is
Itt a hét és a tanév vége, így igazán szabadon, nagy tervekkel várhatják kicsik és nagyok a Generali Gyerek Szigetet, ahol ezen a hétvégén is ezernyi kaland, izgalom, színi előadások és kézműves foglalkozások várják a nagyérdeműt. Most is szombaton és vasárnap, június 14-15-én, 10-18 óráig, természetesen ingyenesen.
A 3 emeletes mesekönyv és a Macskakirálylány lett a 2013-as Év Gyermekkönyve
Darvasi László A 3 emeletes mesekönyv és Tamás Zsuzsa Macskakirálylány című művét tüntették ki a 2013-as Év Gyermekkönyvének járó díjjal az Ünnepi Könyvhét nyitó napján, csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a díjat odaítélő Gyermekkönyvek Nemzetközi Tanácsának (IBBY) Magyar Egyesülete.
Új sorozat érkezik a Disney-re: Sabrina, egy tiniboszorkány titkai
Hogyan lehetnek egy tinédzser lánynak mágikus képességei? Hogyan éli kettős életét? Hogy végződik, ha az emberek és a varázslat világa összekavarodik? Minden kérdésre választ kapsz a Disney Csatorna legújabb sorozatából, a Sabrina, egy tiniboszorkány titkaiból.
A jövő környezetét megjelenítő rajzokat és meséket vár az FKF Zrt.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF Zrt.) Környezetünk jövője - jövőnk környezete címmel hirdetett gyermekrajz- és szépírópályázatot, amelyre ebben az évben a jövő hulladékgazdálkodásával és köztisztaságával kapcsolatos rajzokat, meséket, verseket, novellákat várnak az óvodás és iskolás korú gyerekektől.
Bemutatták az állatkert új aranyhasú mangábéját
Bemutatták kedden a Fővárosi Állat- és Növénykert új, hím aranyhasú mangábéját, Dextert, amelyet azért hoztak Budapestre, hogy frissítsék a fővárosi intézmény majompopulációjának vérvonalát.
Ötezernél több mesekönyvet kaptak gyerekektől a Gyógyító Mesedoktorok
Gyermekkórházak bennfekvő betegei számára tett jótékonysági mesekönyvgyűjtő felhívásra több mint ötezer mesekönyvet küldtek be gyerekek és pedagógusaik. A könyvek gyermekkórházak számára kerülnek szétosztásra, melyek révén a bent fekvő beteg gyerekek kellemesebb körülmények között gyógyulhatnak.
Ingyenes belépés gyereknap alkalmából
Május 25-én vasárnap gyermeknap alkalmából a gyerekek (18 éves korig) ingyenesen látogathatják a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításait, a 8-13 éves korosztályt tárlatvezetés is várja.
Celebmesék gyermeknapra
Gyermeknap közeledtével sztárok loptak derűt a kis betegek mindennapjába a Szent László Kórház Gyermekinfektológiai Osztályán a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program segítségével. Dukai Regina és Vadon Jani kedvenc meséit olvasta fel a kórház kis lakóinak, akik a történetek hatására kicsit elfeledkezhettek fájdalmaikról.
Rajzpályázat az I. világháború kitörésének 100 éves évfordulójára
Az I. világháború kitörésének 100 éves évfordulójára emlékezve a Kultúrkúria rajzpályázatot hirdet Reménység és béke címmel általános iskolásoknak az alábbi, választható témakörökben...
Maratoni hétvége Mickey Egérrel és barátaival
Mickey Egér egy időtlen kedvenc, az öröm, az ártatlanság és a játékosság megtestesítője, aki 1928-as születése óta az egyik legismertebb rajzfilm kedvenc a világon.
10111213141516171819
14 / 72 oldal

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Dumbó

amerikai családi film, 112 perc, 2019

A hiányzó láncszem

amerikai-kanadai animációs film, 95 perc, 2019

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
20:25
Dot
I. évad, 5. rész
20:25
Új bolondos dallamok
2015, 1251. rész
20:25
Game Shakers
II. évad, 215. rész: Röpruha-kaland
20:30
LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei
2011, 96. rész: Homályba menet
20:30
Táncakadémia
I. évad, 9. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.