Hírek
Sztárok a cukorbeteg óvodásokért
Ada, Pataki Zita, Kocsis Tibor és Jókuti András is részt vett az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatták a „Belevalók” programot. Az Erős Antónia által létrehozott alapítvány azért indította el a Belevalók diabétesz továbbképzést, mert általában nem veszik fel a cukorbeteg gyerekeket óvodába.
Nyári táborok a Magyar Nemzeti Galériában
Ha szeretnéd tartalmasan tölteni a nyári szünidőt, akkor a Magyar Nemzeti Galériában a helyed! Számos művészetekhez és saját kreativitásodhoz kötődő tábor közül választhatsz, hogy egy kicsit jobban belemerülhess a festésbe, kollázs és montázs-technikákba, és még mesekönyvet is csinálhatsz!,
Tizedik esztendő - Rajzpályázat
Az Óbudai Platán Könyvtár idén tízéves Fiókkönyvtára rajzpályázatot hirdet 5–14 éves gyerekeknek. Képzeld el a fiókkönyvtár születésnapi partiját és rajzold le!
Indul a strandszezon a vízilovaknál az Állatkertben
Tücsöknél és Jusztinánál, az Állatkert két vízilovánál is elkezdődött a strandszezon. Külső úszómedencéjüket május elsejére, a fővárosi strandok hagyományos megnyitásának napjára töltötték fel.
Megnyílt a Holnemvolt Park
Megnyitott az egykori Vidámpark területén kialakított családi szabadidőpark, a Holnemvolt Park, melynek területén állatok, műemléki játékok, új játéküzemek és egyéb szórakoztató programok, látványosságok, attrakciók várják a nagyközönséget.
Még mindig nem késő csatlakozni a Mozaik Múzeumtúrához!
Magyarország eddigi legnagyobb múzeumnépszerűsítő programjához a februári indulás óta több ezer fiatal, valamint neves színészek, műsorvezetők, zenészek, írók-költők is csatlakoztak.
Csillagpor Akadémia – a Minimax legújabb animációs meséje
A „Csillagpor Akadémia” egy vadonatúj amerikai animációs sorozat, amely kimondottan az óvodások és kisiskolások soha nem fogyó kérdéseit igyekszik csillapítani, sokat megválaszolni a gyerekek bolygókkal, űrrel kapcsolatos kérdései közül. A mese 2014-ben kerül képernyőkre a világ számos országában, itthon a Minimax mutatja be az első részt április 29-én.
Jégvarázs dalverseny az USA után Magyarországon
A világszerte óriási népszerűségnek örvendő kétszeres Oscar®-díjas Jégvarázs csodaszép látványa, és kedves szereplői mellett a fülbemászó dallamai is felejthetetlen élményt nyújtanak minden korosztály számára.
Jessie legvidámabb pillanatai a Disney Csatornán
Május 5-én, hétfőtől egy héten át tartó Jessie-láz veszi kezdetét! A Disney Csatorna minden délután 16.40-től dupla epizódokkal örvendezteti meg a Jessie rajongókat, ezúttal már mindhárom évadból gondosan kiválogatva a legviccesebb jeleneteket.
Tevecsikó született a hamarosan megnyíló Holnemvolt Parkban
Újabb és újabb állatok veszik birtokba új kifutójukat az egykori vidámparki területen, ahol április végén nyitja meg az Állatkert az új Holnemvolt Parkot. A kétpúpú tevék április elsején költöztek át, s azóta az Írisz nevű nőstény már világra is hozott egy csikót. Az Iliásznak elnevezett jövevény az első olyan kisállat, aki már a Vidámparktól örökölt területen született.
11121314151617181920
15 / 72 oldal

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Dumbó

amerikai családi film, 112 perc, 2019

A hiányzó láncszem

amerikai-kanadai animációs film, 95 perc, 2019

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
14:21
Mondd együtt Noddy-val!
I. évad, 63. rész
14:24
Ruff Ruff, Tweet és Dave
I. évad, 39. rész
14:25
Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága
angol animációs filmsorozat, Lili varázspálcája, 2008
14:25
The Avatars
II. évad, 12. rész
14:25
Rózsaszín párduc és barátai
2009, 201. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.